Acum ceva vreme Acer a introdus pe piaţă primele laptop-uri ce aveau autonomia de până la 8 ore. Acum, ei merg şi mai departe cu noua serie Aspire Timeline X, a cărei autonomie ajunge la 12 ore. Totul în acelaşi design ultra subţire (sub 25 mm grosime, şi o greutate între 1.4 şi 2.4 kg).

Pentru noua serie, Acer au ales sa folosească componente eficiente din punct de vedere energetic şi ecologic: ecrane LED cu tehnologia Intel Display Power Savings (reducere de 30% a consumului, la aceeaşi claritate), HDD-uri mai silenţioase şi mai reci, cooling cu ventilatoare cu consum redus, şi procesoarele Intel® Core i7 şi Intel® Core i5 cu Intel Turbo Boost care reglează frecvenţa în funcţie de cerinţe, ajungând chiar sa oprească unele core-uri. Pe lângă acestea, mai enumerăm cei 8 GB DDR3 suportaţi şi multi card-reader-ul.

Laptop-urile vor avea diagonale începând de la 11.6”, 13.3”, 14” şi 15.6”. Ele sunt bazate pe tehnologia Acer CineCrystal format 16:9 la rezoluţia de 1366×768 pe un ecran ce se va deschide până la un unghi de 165°. De sunet se ocupă sistemul Dolby® Home Theater. Plăcile video, fie ele dedicate sau integrate, vor suporta DirectX 11. Acer vor mai oferi Arcade Deluxe™, un program care oferă acces rapid la fotografiile, filmele sau muzica voastră, şi vă oferă posibilitatea sa creaţi slideshow-uri sau playlist-uri, sau să le încărcaţi pe reţelele preferate de socializare.

Touchpad-ul va fi uşor concav şi va recunoaşte gesturi care definesc acţiuni de rulare, zoom şi chiar rasfoirea unui document. Design-ul tastaturii va fi regândit, cu tastele mai bine direfenţiate şi timp de reacţie mai mic.

La comunicaţii Timeline X va dispune de întreaga gamă: 3G (opţional), conexiune la reţea Wi-Fi® CERTIFIED®, care susţine Acer SignalUp cu tehnologia wireless Nplify, Bluetooth® 2.1+ (opţional) şi Gigabit LAN.  webcam-ul high-definition Acer Crystal Eye de 1.3 MP şi microfonul încorporat nu aveau cum să fie uitate.

Veştile sună bine, aşteptăm să testăm câteva laptop-uri în curând 🙂.

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.