Cei de la Adata anunta lansarea SSD-ul extern SC685, ce are un design compact si subtire, iar acesta  ofera performante de top, portabilitate si capacitati de stocare intre 250GB si 2TB.

Noul SSD Adata SC685 cantareste doar 35 g si este la fel de subtire precum un smartphone cu o grosime de 9.5 mm, astel putand fi transportat extrem de usor in orice geanta sau chiar buzunar.

In ciuda dimensiunilor reduse, SSD-ul SC 685 este de pana la 6.6 ori mai rapind decat un HDD extern, oferind utilizatorilor transferuri si back-uri de date rapide.

ADATA SC685

Cu aceasta performanta utilizatorii pot transfera un film 4k de 10GB in doar 20 de secunde. SC685 este disponibil cu diverse capacitati de stocare, precum 250GB, 500GB, 1TB sau 2TB, astfel satisfacand nevoile diferite ale utilizatorilor.

SSD-ul utilizeaza conector USB Type-C, iar utilizatorii il pot conecta la un device cu OS Windows, MAC sau Android si isi pot transfera datele fara probleme sau limitari.

Indiferent ca utilizatorul lucreaza sau este se joaca, SC685 ofera acestuia conectivitate facila. De asemenea SSD-ul nu este util pentru PC gaming, acesta poate fi folosit si cu console precum Xbox One sau PlayStation 4 pentru a accelera load time-ul in jocuri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.