ADATA anunta lansarea SSD-ului PCIe Gen4x4 M.2 2280 XPG GAMMIX S50. Cu tehnologie PCIe Gen4x4 de noua generatie si standard NVMe 1.3, noul SSD S50 ofera performante de citire/scriere rapide de pana la 5000/4400MB pe secunda. Mai mult, acesta dispune de un radiator de aluminiu pentru o disipare excelenta a caldurii, memorie 3D Flash cu capacitate de pana la 2TB, SLC caching, DRAM cache buffer, End-to-End Data Protection si tehnologie LDPC (Low-Density Parity-Check).

Creat pentru gameri, pasionatii de PC-uri, overclockeri si designerii profesionisti

S50 suporta standardul NVMe si utilizeaza cea mai recenta interfata PCIe Gen4x4 pentru a permite utilizatorilor sa se bucure de viteze de citire/scriere sustinute de pana la 5000/4400MB pe secunda. Mai mult, cu memoria 3D Flash noul model ofera un progres clar privind capacitatea, eficienta si durabilitatea. De asemenea, cu specificatia M.2 2280, acesta este compatibil cu cele mai noi platforme Intel® si AMD. Aceste functii fac ca noul S50 sa fie ideal pentru gameri, pasionatii de PC-uri, overclockeri si profesionistii in grafica.

Un salt spre viitor cu PCIe 4.0

Fiind echipat cu cea mai recenta interfata PCIe Gen4x4, S50 ofera viteze de pana la zece ori mai rapide decat un SSD SATA si este complet compatibil cu PCIe 3.0. In combinatie cu SLC caching si un cache buffer DRAM, S50 ofera viteze de citire/scriere sustinute de pana la 5000/4400MB pe secunda si citire/scriere aleatorie de pana la 750K IOPS.

Arata excelent si nu se incalzeste

S50 ramane rece in orice schimb de focuri datorita radiatorului sau din aluminiu. Acest radiator poate reduce temperaturile cu pana la 10 grade, pentru o stabilitate deplina. Nu numai ca mentine S50 rece, dar arata si cool cu designul sau inspirat de masinile sport.

Eficienta si performanta

S50 este compatibil cu tehnologia LDPC (Low Density Parity Check) pentru a detecta si a repara o gama mai larga de erori de date, pentru transferuri mai precise si o durata de viata mai lunga a SSD-ului. In plus, cu protectia datelor E2E (End-to-End) si suport RAID Engine, S50 asigura securitatea si integritatea datelor.

Fiecare componenta a noului S50 a fost testata intens si a trecut printr-un proces meticulos de certificare. Ba mai mult, produsul vine cu o garantie de 5 ani.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.