A fost şi miniLAN-ul dragii noştrii. În mare a ieşit aşa cum ne-am dorit, singurul inconvenient fiind acela că echipa COTETZ nu s-a mai putut prezenta. Dar nu a fost mare daună întrucât echipa MoS sau NoL au reuşit să ne descreţească frunţile:) şi din cât îi cunoşteam pe cei din COTETZ, mersul lucrurilor ar fi fost acelaşi daca veneau.

Toate meciurile s-au desfăzurat fără probleme tehnice, iar dacă echipele păreau cam amorţite în primele meciuri au început să îşi revină foarte rapid când au realizat că sunt aproape de eliminare.

 

Bracket-ul îl puteţi vizualiza pe ESL iar galeria cu pozele de la LAN o puteţi accesa aici.

Felicitări echipei maniaX pentru câştigarea cupei WASD powered by GIGABYTE, dar şi celorlalţi participanţi care s-au prezentat.

 

Le mulţumim cu ocazia asta celor doi oameni care ne-au ajutat, Lypy şi Costash şi sperăm să ne iasă mai bine LAN-ul din luna mai şi aţi ghicit, fără GIGABYTE acest LAN nu ar fi fost posibil.

Aşteptăm feedback de la jucători pe pagina miniLAN-ului şi dacă mai aveţi sugestii de orice fel cu privire la desfăşurarea celui din luna mai vă rog să vi le exprimaţi în topicul dedicat acestuia.

 

 

Şi pentru că tot erau amandoi în acelaşi loc, XeTyX (SpaiC) şi ang<3 s-au decis să îşi joace şi meciul din finala cupei de iarnă 1v1 ESL. Bracket-ul il puteţi vizualiza pe site-ul ESL. Meciul a fost câştigat de ang<3.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.