Necromunda: Hired Gun este un fast-paced indie FPS setat in universul Warhammer 40k, dezvoltat de Focus Home Interactive. Al doilea trailer, „Enter the Hive”, portretizeaza orasul Necromunda si tot ce are de oferit pentru protagonist.

Necromunda: Hired Gun - Enter the Hive Trailer

Aceasta lume utopica a violentei este definita de fabrici inalte, trenuri masive de marfa, furnale, lupte de strada, fortarete si laboratoare chimice, pline de tehnologie specifica unei lumi steampunk. Jucatorul intra in pielea unui vanator de recompense care-si aduce tintele la locul potrivit sau le elimina la momentul potrivit, in functie de contract. Cand orasul devine prea obositor, jucatorul se poate retrage in Martyr’s End pentru a-si imbunatati armele, customiza personajul sau prelua contracte noi.

Necromunda: Hired Gun aduce actiunea intr-un scenariu intunecat cu tematica cyber-steampunk, o combinatie specifica universului apocaliptic Warhammer 40k. Daca Mad Max si Cyberpunk (intr-o forma reusita) ar avea un copil, probabil ar fi botezat Necromunda.

Pentru fanii John Wick, una din caracteristicile cele mai convingatoare ar fi companionul canin al protagonistului. Acest cyber-mastiff insoteste jucatorul pe tot parcursul experientei. Diamond-Dog din Metal Gear Solid 5, Boomer din Far Cry 5 si Bullet din Blair Witch sunt alte exemple de companioni care au prins publicul in anii precedenti, deci StreumOn merg pe o formula sigura.

Clarificare: StreumOn este studioul care va lucra la finalizarea acestui titlu. Recent, Focus Home Interactive a cumparat o mare majoritate din StreumOn. Tot ei au livrat cu succes E.Y.E: Divine Cybermancy si Space Hulk: Deathwing, iar acum sunt responsabili de Hired Gun.

Ca tot veni vorba de lansare, jocul a fost anuntat luna trecuta si va fi lansat pe 1 iunie, 2021. Se anunta un an plin pentru fanii Warhammer 40k, caci la orizont s-au mai ivit Blood Bowl III si Darktide.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.