Intr-un comunicat de presa trimis ieri, AMD anunta ca vor retrage epava numita Catalyst si o vor inlocui cu Radeon Software. Greu nume. Oricum, in comunicat au anuntat si detalii despre nomenclatura si felul in care vor fi numerotate versiunile.

De exemplu, Crimson edition este varianta valabila pentru 2015 si 2016, iar dupa 2016 vor scoate alta varianta majora. Poate si cu alt aspect si alte functionalitati. Probabil vor tine cont de cererea publicului. In ceea ce priveste versiunile, lucrurile stau foarte simplu si foarte usor de inteles. Versiunea 15.11, de exemplu, este versiunea lansata in noiembrie 2015, iar 16.4 de exemplu va fi versiunea ce va fi lansata in aprilie 2016. 

In prezentarea lor, AMD spun ca 3 cuvinte definesc aceasta schimbare: „redesigned, refined si supercharged” Primul cuvant se refera la faptul ca interfata este schimbata total si are una spect de metal rosu periat, Al doilea la faptul ca este mult mai usor de utilizat si de descoperit optiunile puse la dispozitie, iar ultimul la faptul ca porneste muuuuult mai rapid. Cica de 10 ori mai rapid.

Acum vor include un game manager in acelasi fel in care este inclus si in GeForce Experience si parametrii de rulare ai tuturor jocurilor vor putea fi modificati din acelasi loc.

Anyway, clipul de anunt il vedeti mai jos.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.