AMD a anuntat disponibilitatea primei placi video de gaming pe 7 nm, Radeon VII aduce performante exceptionale si experiente uimitoare in ultimele jocuri AAA, eSports si titlurile VR care necesita un volum de lucru de generatia urmatoare.

Bazat pe a doua generatie de arhitectura Vega, Radeon VII ofera de 2x memoria si de 2.1x latimea de banda comparat cu Radeon RX Vega 64. Oferind setari maxime pentru framerate-uri extreme la cele mai inalte rezolutii, Radeon VII ofera  gaming cu refresh rate-uri inalte la 1080, ultrawide 1440p si 4K, in acelasi timp oferind performante foarte bune in aplicatiile de generatie urmatoare de creatie video si fotografie pe monitoare 8K.

AMD Radeon VII review | WASD

Daca doriti sa aflati mai multe despre aceasta placa (temperatura, consum, overclocking, performanta) puteti accesa review-ul de aici.

Proiectat pentru gameri, creatori si entuziasti, caracteristicile cheie ale Radeon VII includ:

  • 60 de unitati de calcul, 3.840 stream processors si frecvente de pana la 1.750 MHz care vor oferi jocuri de inalta performanta si imagini hiperrealiste.
  • 16GB HMB2 cu o latime de banda de memorie de 1 TB / s si o interfata de memorie pe 4.096 biti permit texturi la rezolutii ultra-inalte, setari hiperrealiste si caractere foarte realiste.
  • Performanta excelenta DirectX 12 si Vulkan, incluzand imbunatatiri de 35% in Battlefield V si 42% in Strange Brigade comparativ cu Radeon Vega 64.
  • Performanta de a conduce aplicatii 3D de rendering, aplicatii de editare video si incarcari de lucru de ultima generatie, inclusiv performanta de pana la 27% mai mare in Blender, performanta cu pana la 27% mai mare in DaVinci Rezolva 15 si pana la 62% performanta mai ridicata in benchmarcul LuxMark comparativ cu Radeon Vega 64.
  • Fiind cel mai mare ecosistem din lume pentru tehnologia adaptiva de afisare a jocurilor, Radeon FreeSync ofera peste 550 de display-uri acceptate, oferind o experienta stutter-free pentru fiecare categorie de pret. Radeon FreeSync 2 HDR ofera o luminozitate si un volum de culoare mai mare de 2X fata de sRGB.

Radeon VII este acum disponibil la 699 de dolari. Cu bundle-ul AMD Raise The Game Fully Loaded, jucatorii care au achizitionat o placa video Radeon VII sau un sistem cu Radeon VII vor primi versiunea de PC Resident Evil 2, Devil May Cry 5 si The Division 2, trei dintre cele mai anticipate titluri din 2019.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.