Among Us, jocul care ne-a usurat pandemia, va aparea in sfarsit in 2021 pe PlayStation 4 si PlayStation 5. La instalare, jucatorii vor primi cosmetice exclusive Ratchet & Clank; mai exact skin, palarie si pet. Anuntul a fost facut in cadrul ultimei editii de State of Play.

La crossplay-ul deja existent se vor adauga acum platformele PS4 si PS5. Versiunea va avea in componenta toate elementele din versiunile deja existente, inclusiv harta Airship.

Daca printr-o vrajitorie nu stiti, Among Us este un joc lansat in 2018 care a explodat in mijlocul lui 2020 intr-un mod uluitor. Echipa din spate, InnerSloth, este compusa doar din 5 persoane.

In momentul de fata, poate fi jucat pe PC, telefon, Nintendo Switch si Xbox Game Pass (pentru PC). In curand va fi valabil si pe Xbox One sau Xbox Series X/S.

InnerSloth doreste sa ramana o companie modesta, asa ca echipa nu se grabeste in a-si mari business-ul pana nu sunt siguri pe ei ca se vor descurca. Asta presupune sa asteptam in continuare update-uri rare, dar care, ca pana acum, nu vor dezamagi.

Faptul ca Among Us va fi lansat in curand pe consolele celor de la Sony este o veste buna pentru toti. Probabil ca e fix ceea ce avea nevoie jocul, pierzandu-si usor-usor popularitatea.

Asa ca pregatiti-va sa fiti tradati de impostorii cu urechi de Ratchet care il au ca animalut pe Clank. Si nu uitati regula de baza: Red is always sus.

Similar Articles

2 thoughts on “Among Us ajunge pe PlayStation cu Ratchet & Clank

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.