AOC prezinta cel mai nou monitor de gaming din portofoliul sau, g2460Pg, un model premium pentru o experienta de gaming la cel mai inalt nivel.

Datorita tehnologiei NVIDIA G-SYNC integrate, AOC g2460Pg permite utilizatorilor sa se bucure de sesiuni de gaming intense. Lag-ul este astfel eliminat, iar actiunile jucatorilor sunt afisate instantaneu pe ecran. Refresh rate-ul de 144 Hz, timpul de raspuns de 1 ms si tehnologia NVIDIA G-Sync integrata reprezinta calitatile noului monitor de la AOC.

Timpul de raspuns de numai 1ms si rata de refresh de 144 Hz elimina efectul de ghosting, garantand imagini clare chiar si in cele mai intense momente ale actiunii, si ofera gamerilor un avantaj competitiv. Modelul se bucura de o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 si o luminozitate de 350 cd/cm², pentru culori vibrante si imagini  luminoase. in plus, conectorul DisplayPort integrat ofera o transmisiune rapida si clara.

g2460Pg 2Pentru a oferi o experienta de gaming si mai captivanta, modelul g2460Pg este echipat cu noua tehnologie G-SYNC de la NVIDIA. Modulul G-SYNC integrat in monitor duce experienta de gaming la un nou nivel prin sincronizarea ratei derefresh a ecranului cu cea a GPU-ului placii grafice.

O gama larga de functii ergonomice, precum inclinarea, pivotarea si ajustarea inaltimii ecranului, permite utilizatorilor sa adapteze monitorul la nevoile personale.Monitorul AOC include si functia crosshair, ce permite gamerilor sa vadaexact care este centrul ecranului prin simpla apasare a unui buton dedicat. Astfel, utilizatorii nu mai sunt nevoiti sa marcheze zona intr-un mod ce ar putea afecta suprafata ecranului. Dimensiunea monitorului este de 24 de inch.

Monitorul vine echipat cu solutii software inteligente precum EcoMode sau e-Saver, ce ajuta la scaderea consumului de curent electric. Noul model AOC indeplineste standarde de mediu stricte, precum EnergyStar 6.0 si TCO 6.0.

Din pacate nu am primit inca detalii legate de pretul produsului, insa stim cu certitudine ca acesta se va lansa in luna iulie.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.