AOC lanseaza un monitor de gaming dedicat jucatorilor profesionisti, dar si celor ce ce aspira catre acest nivel sau ce vor sa progreseze in jocuri.

Vazand specificatiile tehnice, AOC AGON AG273QZ pare un monitor de gaming cu potential imens pentru scena de esports.

Acesta are diagonala de 27″ cu o rata de refresh de 240Hz si un timp de raspuns extrem de scazut, de doar 0,5ms (MPRT).

Monitorul este capabil de rezolutia 2560 x 1440 pixeli, fiind superior modelelelor actuale Full HD de 240 Hz.

Jucatorii hardcore nu vor mai avea de ales intre un timp de raspuns rapid si imagini de calitate. AG273QZ este echipat cu un panou TN de ultima generatie, producand un spectru larg de culori.

Poate atinge o luminozitate maxima de 400 de nits si este certificat cu VESA DisplayHDR 400, decodand si afisand imagini HDR.

AOC AG273QZ

In plus, tehnologia AMD FreeSync Premium Pro minimizeaza latenta cauzata de imaginile HDR, in timp ce refresh rate-ul variabil elimina efectele de stuttering si tearing.

AGON – numele seriei premium de la AOC – este un termen grecesc antic ce simbolizeaza lupta sau rivalitatea. Noul AGON AG273QZ isi poarta cu mandrie numele, deoarece este construit pentru a intra in lupta, cu rata de refresh de 240 Hz si timpul de raspuns de 0,5 ms – ceea ce duce la o reducere vizibila a timpului de tranzitie a pixelilor la doar o jumatate de milisecunda.

Asadar, AG273QZ nu face niciun compromis, oferind cea mai buna calitate a imaginii si detalii de culoare, in timp ce este ultra rapid.

Monitorul foloseste un panou TN cu o rezolutie QHD 2560 x 1440 pixeli si este compatibil DisplayHDR400 certificat VESA.

Jocurile si filmele HDR pot fi afisate in conditii de iluminare ultra-realiste, crescand drastic nivelul de imersiune.

Monitorul AG273QZ afiseaza o gama de culori impresionanta (126.4% sRGB, 93,7% AdobeRGB), care este mai aproape de realitate ca niciodata.

Vorbind in continuare despre culori: AOC Light FX este un inel personalizat LED RGB pe spate, pe care gamerii pot sa il personalizeze in functie de preferinte astfel incat sa se asorteze setup-ului lor si sa ofere un plus de culoare.

AOC stie ce isi doresc gamerii, in primul rand datorita parteneriatului cu echipa G2 Esports. Prin urmare a adaugat un maner de transport in partea superioara a standului, astfel incat gamerii sa poata transporta cu usurinta monitorul la LAN Party-uri si turnee.

In plus, pe fiecare parte exista cate un suport de casti pentru a pastra biroul cat mai ordonat. AG273QZ vine cu un suport ergonomic care permite ajustari in inaltime, inclinare si pivotare, pentru ca gamerii sa isi mentina postura sanatoasa in fata claculatorului.

In plus, tehnologia Flicker Free si modul Low Blue Light minimizeaza oboseala ochilor in timpul maratoanelor de gaming prelungite. Functiile suplimentare includ AOC Game Color, AOC Shadow Control, sase moduri de joc (dintre care trei pot fi personalizate), o noua interfata OSD actualizata si un nou software OSD (G-Menu).

AOC AGON AG273QZ va fi disponibil din luna martie la un pret recomandat de 3.679 lei

Similar Articles

One thought on “AOC AOC lanseaza AG273QZ, monitor QHD cu refresh rate de 240 hz

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.