Inspirat din Egiptul antic, numele de Aorus este luat dupa Horus, zeul razboiului care simbolizeaza curajul si intelepciunea. Dupa aceasta tema, Aorus promit sa livreze produse performante, ce vor scoate tot ce e mai bun din noi.

Ca si design insa, nu s-au luat prea mult dupa egiptul antic, ci au cautat sa ofere ceva nou, cat mai stilat si ergonomic posibil (doar sigla preia tematica, aceasta fiind un vultur). Pentru inceput, au venit cu patru produse care acopera o raza mare de gameri: cel mai subtire laptop de gaming cu doua placi video in SLI (X7), o pereche de casti 5.1 (H1), un mouse pentru MMO-uri cu butoane de macros (M7) si o tastatura de gaming iluminata si mecanica din doua module, a carei butoane de macro (care dubleaza si ca numpad) se pot muta fie pe stanga fie pe dreapta (K7).

Laptop-ul X7 are sub capota un i7 4700HQ Haswell, doua placi video 765M in SLI totalizand 4GB memorie, doua SSD-uri de 512 GB in RAID 0, un HDD de 1TB si memorie RAM pana la 32GB. Desigur, este customizabil in fuctie de buget si are un design exceptional pentru un laptop de gaming: 22,9 mm grosime si 2.9kg. Display-ul este de 17.3 FULL HD, carcasa din aluminiu iar racirea este gandita pentru a fi cat maieficienta. Tastatura vine echipata cu iluminare, butoane de macros (cu 5 profile), buton pentru dezactivarea tastei de Windows, control al ventilatorului si anti-ghosting. Daca va gandeati ca lista e gata, mai continua. Tehnologia NVIDIA 3D Vision este prezenta, iar laptop-ul se poate conecta la 3 display-uri pentru o experienta de gaming panoramica.

Tastatura K7 are toate caracteristicile unei tastaturi de top: iluminare ajustabila, switch-uri Cherry Red, macros cu profile, anti-ghosting si doua porturi USB, unul 3.0 si unul 2.0. Mouse-ul M7 la fel, tinteste si el spre varful pietei. Astfel, pe langa desing-ul deosebit avem si un senzor laser de 8200DPI, 16 butoane programabile, engine de macros integrat, cu posibilitate de memorare si schimbare a 5 profile direct din el.

Castile H1 sunt 5.1, dar sunt fara fir si comunica prin bluetooth. Sunt foarte ergonomice, partea ce vine pe ureche se poate roti 360 de grade si sunt pliabile pentru un transport usor. Evident, au si microfon si se pot conecta la orice smartphone si folosi ca handsfree. Tastele de volum sunt situate in lateral pentru acces usor, iar pe langa acestea avem si un buton de play/pause, un buton de next si unul de previous.

Aveti mai jos o galerie iar ca si bonus de final, va invit sa urmariti filmul lor de prezentare. Personal sunt curios sa pun mana pe un produs de-al lor sa vad ce poate.

{gallery}/2014/01-news/ianuarie/aorus:171:105:0:1{/gallery}

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.