La doar trei zile dupa lansare, Apex Legends a atins deja pragul de 10 milioane de jucatori, reusind să câștige un milion de jucători în mai puțin de opt ore. Acest lucru a fost anuntat joi de catre developerul Respawn Entertainment.

Apex Legends se incadreaza in categoria jocurilor battle royale si a fost lansat luni, in acelasi timp in care a fost dezvaluit de Respawn Entertainment, developerii din spatele Titanfall. Jocul este disponibil in mod gratuit si poate fi jucat de pe PC, Xbox One si PlayStation 4, ceea ce l-a ajutat cu siguranta sa ajunga atat de departe intr-un timp atat de scurt. De asemenea, acesta poate fi descarcat prin intermediul PlayStation Store, Xbox Live si Origin.

Apex Legends a fost inspirat din alte jocuri populare, cum ar fi Fortnite si PUBG, unde jucatorii coboara pe o insula in care zona se micsoreaza putin cate putin, pe masura ce acestia se lupta pentru a fi ultimii supravietuitori. Nimic nou pana acum.

Apex Legends se distinge de competitie cu caracterele sale unice, fiecare cu abilitati si personalitati distincte, precum si faptul ca, daca iti joci bine cartile, vei putea reinvia coechipierii morti din echipa ta.

Acum s-ar parea ca Apex Legends va merge pe drumul Fortnite si PUBG in ceea ce priveste popularitatea, dar ramane de vazut cum va evolua in urmatoarele luni. Daca Respawn Entertainment reuseste sa pastreze un flux constant de update-uri de continut, lucrurile ar putea merge in favoarea lor.

Va fi greu pentru Apex Legends sa bata eventualele inregistrari atinse de PUBG si Fortnite, care le-au adus sute de milioane de jucatori. Dar 10 milioane de jucatori dupa doar 72 de ore reprezinta un inceput impresionant.

Similar Articles

One thought on “Apex Legends atinge 10 milioane de jucatori

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.