E vorba de noul eveniment din Apex Legends, The Chaos Theory. Acesta aduce mai multa dinamica pe terenul de lupta, skin-uri si noua fabrica toxica a lui Caustic! Pe langa introducerea permanenta de solo queue.

Apex Legends Chaos Theory Collection Event Trailer

The Chaos Theory adreseaza problema celor care intra in meci impreuna cu echipa, dar iau rolul ,,lupului singuratic’’. Desi nu ar fi o problema pentru jucatorii in cauza, e cert ca restul echipei resimte dezavantajul numeric. In luptele de 2v3 sau strategiile third party trebuie sa contribuie toti jucatorii (care nu au cazut la datorie, desigur).

Din cauza problemei echipelor, a fost adaugata optiunea No-Fill pentru cei care cauta o experienta solitara.

Matchmaking-ul No-Fill ii va separa pe jucatori de squad, insa se vor lupta tot contra grupurilor de 2-3 persoane. In trecut, Apex a mai cochetat cu ideea, insa fara vreun rezultat satisfacator.

Evenimentul mai aduce schimbari si la harta de joc, King’s Canyon, prin adaugarea unei zone specifice personajului Caustic. Precum personalitatea legendei, noua fabrica de toxine aduce echipamente rare, in timp ce ridica nivelul de hazard (capcane cu gaz toxic, piscine de otrava etc.).

In noul mod de Takeover, apar zonele Ring Flares, care aduc un plus de vigilenta pentru navigarea pe harta. Zonele ranesc jucatorii si cresc exponential pe tot parcursul meciului. Respawn foloseste evenimentul ca acomodare pentru urmatoarele update-uri.

Noul obiect din update este Heat Shield. Opereaza la fel ca scutul lui Gibraltar, insa creste viteza de revive si healing din raza sa de actiune.

Dupa cum stim, farmecul update-urilor sunt cosmeticele. Respawn a anuntat 24 de noi skin-uri pentru legende, arme, brelocuri etc. Impreuna cu Heat Knife, specific lui Bangalore.

Evenimentul e valabil de maine, cand se lanseaza si versiunea de Switch, pana pe 23 martie.

Similar Articles

One thought on “Apex Legends integreaza optiunea solo queue

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.