Este o zi bună pentru cei de la Bohemia Interactive. Astăzi a fost anunţată mult aşteptata pornire a testării de către public a popularului simulator militar Armed Assault III, mai pe scurt, ArmA III. Cu acest prilej, Bohemia caută să câştige şi ei un bănuţ cinstit.

În primul rând, pachetul jocului va veni cu trei ediţii, una Standard care costă $33 USD şi una Deluxe la $50 USD conform developerului…despre ultima ediţie, citiţi în continuare.

Disponibil pe platforma Steam, ArmA III vine cu un engine nou nouţ, un editor de hărţi şi scenarii cu capacităţi de a dezvolta şi noi moduri (vezi DayZ) şi multe altele. Pentru a putea participa la aceste teste trebuie să achiziţionaţi jocul, indiferent de ediţie. Pentru cei care sunt mari fani ai chestiilor militare (probabil cei care au făcut din airsoft un stil de viaţă), ediţia Digital Deluxe vine cu un set de hărţi, soundtrack-ul jocului, nişte concepte artistice din timpul dezvoltării şi o copie gratuită a jocului ArmA: Cold War Assault activabilă pe steam….ştiţi voi…chestii Standard, de parcă i-ar fi durut undeva să pună şi ei un ArmA II pentru a îndulci oferta, dar e treaba lor.

Pentru specimenele Omega ai airsoft-ului recomandăm ediţia jocului Supporter care costă un modic $92 USD, ce va include toate bonus-urile ediţiei Digital Deluxe, plus viitoarele DLC-uri gratuite şi un loc special în inima developerului……uau….lacrimi pe genunchi.

Şi de bine ce şi-au dat ei drumul la guriţă, Bohemia Interactive ne promite că vor trece în faza de BETA testing a jocului pe undeva pe la sfârşitul acestui sfert de an.

Cei care au fost convinşi şi se apucă acum să pună bani pe card ar fi bine să ştie că acest acces vine cu posibilitatea de a participata în testele „Lite”, specifice de hardware ale jocului, aşa că pregătiţi-vă sistemele. 

{gallery}/2013/01-news/februarie/27/arma-3:171:105:0:1{/gallery}

p.s Puteţi să vă invitaţi şi prietenii la aceste teste. 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.