Marea franciză de succes a Ubisoft-ului a.k.a singura franciză de succes, se va extinde în anul 2014 cu un nou protagonist, o nouă eră şi toate cele. Evident, mă aştept ca de data asta să fie şi Ubisoft-ul mai creativ şi să ne ducă pe undeva prin Rusia sau China, dar mă mir. În orice caz, domnul Yves Guillemot, CEO-ul corporaţiei franceze ne anunţă că vom vedea mari lucruri din următorul titlu.

De data aceasta, noul capitol din seria Assassin’s Creed va fi dezvoltat de un alt studio, iar domnul Guillemot este cert că fiecare studio va fi „încântat” să dea altă savoare fiecărui capitol. Acum na, ce noutăţi sau ce alte elemente se vor mai fura din alte jocuri e partea a 2-a, dar din păcate asta nu a oprit masa de oameni flămânzi după un 3rd person action cât se poate de generic ca AC. 

Le urăm baftă celor de la Ubisoft şi claritate în a construi şi ei ceva mai diferit de data aceasta, până atunci, vă vom ţine la curent cu tot felul de detalii în privinţa noului titlu care va fi lansat în 2014….sau cel puţin aşa ar dori Ubisoft-ul.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.