Din fundul corporaţiei Ubisoft iese astăzi „MARELE ANUNŢ” al acestui an, noul titlu Assassin’s Creed este un simulator de piraterie. Ştiţi voi, piraterie d-aia stereotipică, unde marinarii  jucăuşi strigă „YARR!”, „ARRRGH!”, beau rom, fug de lege şi jefuirea de colonii. Nu puteau şi ei să aştepte până la E3 2013? 

Assassin’s Creed IV a primit numele de Black Flag. Gata, ştirea e oficială, Ubisoft declară că jocul va fi lansat pe PS3, Xbox 360, Wii U şi PC. Nu ştim dacă jocul va fi lansat anul acesta, dar la cum mulge Ubisoft din această văcuţă nu m-ar mira să aflăm de o dată oficială de lansare pe undeva pe la sfârşitul acestui an. 

În orice caz e clar că Ubisoft a văzut că bătăliile navale au fost un lucru de succes cu Assassin’s Creed III aşa că de ce să nu facă un joc întreg care să se învârtă în jurul acestei idei. Sună a formulă de cocaină uşor de produs, uşor de testat şi mai ales uşor de vândut prin marketing şiret. 

Pentru cei care deţin o consolă PS3, o să primiţi „60 de minute de gameplay exclusiv”, probabil câteva misiuni exclusive singleplayer.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.