Ubisoft a anuntat oficial noul Assassin’s Creed: Assassin’s Creed Valhalla. Urmatorul joc in serie va fi setat in epoca vikingilor, dupa cum sugereaza si numele. Fanii Marvel, cei care au jucat God of War 2018 sau cunoscatori, stiu ca Valhalla este paradisul in mitologia nordica.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=EH6GrQaNbBk[/embedyt]

Dezvaluirea a avut loc intr-un livestream lung de 8 ore in care artistul Kode Abdo, cunoscut drept Bosslogic, a lucrat la imaginea de teaser in Photoshop. Motivele nordice sunt evidente: indivdul cu barba lunga impletita si toporul sau, deja eblematic datorita lui Kratos, barcile solide navigand printre ghetari sau razboinicii pictati pe fata inarmati scut si toporisca.

Imaginea sugereaza ca luptele navale, sistemul de combat din ultimele jocuri si, evident, elementele de stealth se vor intoarce. La finalul livestream-ului, Ubisoft ne spune ca azi, 30 aprilie, 18:00 ora Romaniei, va fi lansat trailer-ul de world premiere.

Ultimul joc din serie a fost Assassin’s Creed: Odyssey, lansat in 2018, anul in care God of War a luat Game of the Year. Ma intorc mereu la GoW, pentru ca pare ca Ubisoft vrea sa extinda interesul pentru mitologia nordica exclusiva pana acum pe PlayStation.

De la AC: Origins in 2017, seria a avut loc in perioade antice: ascensiunea Cleopatrei (Dinastia Ptolemeică) in Origins, respectiv razboiul peloponesiac in Odyssey.

Similar Articles