Asus anunta laptop-urile noi de gaming ce sunt dotate cu procesoare Intel H din generatia a 10-a. Insa capul de afis este tinut de catre noile placi video Nvidia RTX SUPER, ce acum sunt disponibile si pe laptop-uri.

Colectia ROG Spring 2020 are drept cap de afis modelul Zephyrus Duo 15 si ecranul sau secundar, ROG ScreenPad Plus, sensibil la atingere.

Alaturi de el vin si modelele reimprospatate Zephyrus S, M si G ce sunt mai portabile si mai puternice ca niciodata. Pentru aceia care cauta gloria in sportul electronic, laptopurile ROG Strix SCAR sunt construite pentru competitii de top cu grafica ce urca in gama pana la RTX 2080 SUPER si panouri de 300 Hz.

Culorile indraznete ale laptopului ROG Strix G15 Electro Punk si ale accesoriilor deschid noi posibilitati de exprimare personala.

Cele mai recente componente sunt angrenate in sisteme perfecte pentru experiente desavarsite, de la compusul termic cu metal lichid pus pe intreaga linie ROG cu procesoare Intel din generatia a 10-a, la RAM-ul DDR4 de inalta viteza si ecranele super rapide. Comunitatea de gaming are toate motivele sa fie incantata.

Conceptul de laptop gaming capata un nou sens. Noul ROG Zephyrus Duo 15 integreaza inovatorul ROG ScreenPad Plus, un ecran tactil secundar pentru multitasking ce aduce impreuna gamingul, streamingul, lucrul si discutiile online, intr-un singur dispozitiv portabil.

ROG ScreenPad Plus cu panoul IPS 4K (3840 x 1100) de 14,1 inchi sta in partea superioara a tastaturii si sub ecranul principal, facilitand interactiunea in stilul a doua monitoare sau o continuare cinematografica a ecranului principal.

Odata ce capacul se deschide, o balama inclina ecranul secundar la un unghi de pana la 13 grade pentru vizualizarea confortabila, in timp ce expune un spatiu masiv de ventilatie de 28,5 mm, ce absoarbe aer rece de deasupra laptopului.

Aranjamentul Active Aerodynamic System (AAS) determina posibilitatea pentru Zephyrus Duo sa poata gazdui componente puternice intr-o carcasa zvelta, incluzand procesorul Core i9 din generatia a 10-a si acceleratorul grafic RTX 2080 SUPER.

Zephyrus Duo este livrat cu doua optiuni high-end pentru ecran: un panou FHD foarte rapid de 300 Hz sau un panou 4K UHD cu acoperire de 100% a spatiului de culoare Adobe RGB pentru oamenii care isi impart timpul intre jocurile AAA si productia de continut.

Tehnologia Nvidia G-Sync pastreaza efectele vizuale fluide, fara blur, in timp ce tehnologia ROG GPU Switch permite trecerea intre modurile G-Sync si Nvidia Optimus, pentru economisirea bateriei.

Cu ecranul sau secundar unic, componentele premium si designul elegant, Zephyrus Duo 15 preia functia de laptop de top de la ROG Zephyrus. De la carcasa sa subtire din metal pana la puternicul sau port Thunderbolt 3, de la matricea de stocare RAID 0 pana la ecranele de top ale liniei, acest laptop intruchipeaza determinarea ROG pentru excelenta.

Evident, nu-s de lepadat nici celelalte modele lansate. Zephyrus S17 ofera un ecran extins de 17,3 inchi, cu rame super-subtiri, intr-o carcasa cu o grosime de numai 18,7 milimetri.

Cu o rata de refresh de 300 Hz si 3 ms timp de raspuns de la gri la gri, ecranul este imperecheat cu un accelerator grafic RTX 2080 SUPER si procesoarele Intel Core i7 din generatia a 10-a.

Panoul imparte beneficiile GPU Switch cu modelele Zephyrus Duo 15 si S15, precum si culorile validate PANTONE fiind ideal deopotriva pentru munca creativa si gaming.

Zephyrus S15 a fost adaptat pentru a le oferi jucatorilor avansati specificatiile de care au nevoie intr-un pachet care nu-i va trage in jos. Carcasa compacta de 18,9 milimetri include componente de top, de nivelul lui S17, cu configuratii maxime cu RTX 2080 SUPER si ecran de 300 Hz / 3 ms.

Combinatia dintre tehnologia G-SYNC, metalul lichid pre-aplicat de ROG pentru racirea procesorului si ratele de refresh ultra-inalte ofera efecte vizuale super-fluide, chiar si in interiorul actiunii frenetice.

Ranforsarile in forma de fagure de sub palm rest pastreaza robustetea modelului S15 si rezistenta la indoire, cu vopsea ce ofera senzatie moale la atingere si finisaje rezistente la amprente. La interior, cele doua SSD-uri M.2 pot fi configurate intr-o matrice RAID 0 rapida.

Similar Articles

2 thoughts on “Asus anunta laptopuri cu placi video RTX SUPER

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.