Asus invita pasionatii de jocuri la un nou maraton „Join The Republic”, in perioada 14-24 martie 2019 in Plaza Romania, la etajul 1. De la eveniment nu vor lipsi cele mai tari sisteme de gaming, concursurile cu premii interesante si sesiunile de autografe. Activitatile vor urma doua linii: gaming (la etajul 1) si lifestyle (la parter), pentru a fi pe placul tuturor vizitatorilor.

Intra in competitie!

Alaturi de colegii tai, iti poti reprezenta liceul pentru a castiga premii interesante. Daca esti fan FIFA 19, acum e momentul sa arati ce poti. Cel mai bun jucator inscris la concursul “Cupa Liceelor” va avea sansa sa viziteze cel mai mare stadion de fotbal din Europa: Camp Nou, sau sa castige telefoane ASUS ZenFone si multe alte premii surpriza. Precalificarile pentru “Cupa Liceelor” vor incepe in data de 16 martie, iar finala este programata pe 22 martie 2019.

Castigatorul din “Cupa Liceelor” va disputa CUPA ROG in data de 23 martie, iar cel mai bun va primi pe langa trofeu si marele premiu: excursia la Barcelona. Toti jucatorii calificati in aceasta etapa primesc garantat un telefon Asus ZenFone.

Meciuri amicale si intalniri cu vedete

Sesiunile de gaming “Free to Play” se vor desfasura in data de 14 si 15 martie pe parcursul intregii zile si in perioada 16 – 23 martie in afara orelor de competitie.

Din program:

  • Pe 16 martie, la standul Asus va fi prezent El Nino, care va imparti autografe si va interactiona cu fanii.
  • In perioada 22-24 martie, Ovvy, cel mai bun jucator roman de FIFA, ne va fi alaturi pentru sesiuni de jocuri demonstrative, transmisii in direct si intalniri cu fanii.
  • Dorian Popa va fi prezent in data de 24 martie, in ultima zi a evenimentului, pentru a face fotografii cu fanii si pentru a ne delecta cu efervescenta lui.

Castiga un laptop ZenBook 14 UX433

ZenBook 14 UX433 a fost anuntat la inceputul acestui an in cadrul CES 2019 din Las Vegas, iar astazi este deja disponibil in magazinele din tara noastra. Modelele ZenBook 14 UX433 sunt echipate cu procesoare Intel Core din cea de a opta generatie, pana la 16GB memorie RAM si grafica ce urca in gama pana la Nvidia GeForce GTX 1050 Max-Q. Toate modelele UX433 sunt testate pentru a indeplini standardele militare de fiabilitate (MIL-STD-810G), cu teste solicitante ce includ valori extreme pentru altitudine, temperatura si umiditate, alaturi de caderi, socuri si teste de vibrare.Doua exemplare Asus ZenBook 14 UX433 vor putea fi castigate in cadrul concursurilor ASUS desfasurate cu ocazia acestui eveniment. Pe langa acestea, in fiecare zi vor fi acordate cate 50 de premii in cadrul tombolelor organizate la standul ASUS din Plaza Romania.

Vor fi expuse cele mai noi laptopuri

Asus ROG Zephyrus S GX701

Asus ROG Zephyrus S este cel mai subtire si cel mai performant laptop de gaming de pe piata, pe care il puteti testa in cadrul standului Asus. Noul portabil poate fi configurat cu acceleratoare video Nvidia, ce urca in gama pana la GeForce RTX 2080. Procesorul de top ii permite modelului Zephyrus S GX701 sa abordeze orice sarcina cu incredere.

Intel Core i7-8750H din generatia a 8-a dispune de sase nuclee si 12 fire de executie cu varfuri de frecventa de 4,1GHz. Pe sistem exista pana la 24GB de memorie RAM DDR4-2666 si pana la 8GB de memorie GDDR6. Stocarea super-rapida este furnizata de un SSD NVMe de pana la 1TB capacitate.

Asus ROG STRIX SCAR II GL504ROG STRIX SCAR II ofera mai multa precizie in jocurile dinamice, unde atentia si coordonarea sunt cele mai importante aspecte. Fiind echipat cu primul ecran ultra-subtire din lume, tactat la 144Hz cu 3ms timp de raspuns de la gri la gri, SCAR II iti ofera sansa sa tintesti precis. Tastatura in stil desktop cu timp de raspuns foarte scazut si tehnologie Overstroke asigura controlul precis asupra arsenalului vostru, in timp ce sistemul multi-antena patentat, RangeBoost, garanteaza o acoperire Wi-Fi ultra-fiabila si extinsa.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.