Compania Asus, a lansat recent o pereche de casti numita ROG Strix Fusion 500. Aceasta promit a va oferi performante audio de top si experiente in joc, duse la cu totul alt nivel.

Strix Fusion 500 sunt primele casti care vin cu iluminare RGB, care se pot sincroniza dupa placerea fiecarui jucator. Marea majoritate a produselor Asus targeteaza jucatorii profesionisti de eSports. Este cazul si acestei noi perechi de casti ROG Strix Fusion 500.

ROG Strix Fusion 500 beneficiază de tehnologia Aura Sync, cu ajutorul careia iti poti sincorniza castile cu alte dispozitive ROG, ca efectele lumininoase sa fie mai fancy.

Fusion 500

Castile dispun de un amplificator integrat, iar cu ajutorul difuzoarelor Asus Essence, promit a reda o experienta a sunetului de cea mai inalta calitate. De asemenea, bass-ul este integrat si in aceasta pereche de casti.

In ceea ce priveste sinronizarea luminilior, jucatorii au de ales dintre 16,8 milioane de culori si trei efecte luminoase prestabilite – static, pulsativ și culori ciclice. Jucatorii pot sincroniza luminile dupa placul acestora, ajutandu-se de software-ul Aura Headset.

Castile ROG Strix Fusion 500 sunt concepute sa ofere in jocuri cel mai captivant si realist sunet, cu ajutorul unui amplificator ESS Sabre 9601K si a unei procesari audio 24-bit/96kHz.

Fusion 500

Pentru a reda un asemenea sunet acestea sunt ajutate de  sunetul virtual surround 7.1, care a fost dezvoltat cu ajutorul celor de la Bongiovi Acoustics.

Casca din partea stanga, ofera acces instant la volum si la alte instrumente de control audio, permitându-le jucătorilor să efectueze cu ușurință ajustări, fara sa iasa din joc, iar acestea dispun de pernute ROG Hybrid care ofera un de confort foarte bun. Plus ca, acestea dispun de un microfon unidirectional, care ofera o claritate a sunetului de o calitate inalta.

De asemenea, unul dintre rivalii celor de la Asus Republic of Gamers, Logitech G, au lansat si ei pe piata o pereche de casti de gaming de o calitate foarte buna.

Fusion 500

ROG Strix Fusion 500 isi vor face aparitia la inceputul lunii aprilie a acestui an. Acestea vor costa 850 de lei, iar TVA-ul este inclus.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.