Asus lanseaza Xonar U7 Echelon, o placa de sunet cu 7.1 canale ce ofera calitatea audio a modelului Xonar U7. Asus a lucrat la o gama impresionanta de functii menite sa ajute pasionatii de jocuri: Sonic Radar pentru pozitionarea vizuala a sunetelor din jocuri si Sonic Studio Pro pentru controlul fin al fiecarei caracteristici audio.

Tehnologia Sonic Radar este pur si simplu un ,,must-have” in jocurile de tipul ,,first-person shooters” pentru jucatorii profesionisti. Tehnologia dezvoltata de Asus ofera jucatorilor un avantaj, care in trecut putea fi considerat ilegal. Sonic Radar afiseazã o imagine ,,radar” HUD (head-up display) ce puncteaza actiunile din joc in functie de pozitia personajului, bazandu-se pe indiciile auditive generate de adversar. Mai mult, pot fi activate mai multe setari prin care sunt evidentiate sunetele specifice, precum focurile de arma sau zgomotul pasilor. Daca zgomotul pasilor ar putea fi amplificat, as vedea Xonar-ul interzis la toate LAN-urile.

Pe langa avantajul incredibil in jocurile de tip FPS – multiplayer, Asus Xonar U7 Echelon Edition dispune de esantionarea pe 24-biti/192KHz, un raport semnal/zgomot de 114dB si un sunet surround pe 7.1 canale. Arhitectura cu alimentare pe USB nu necesita un adaptor extern, fãcandu-l si mai portabil, in timp ce amplificatorul integrat pentru casti faciliteazã imersia jucatorilor în actiunea din mediul virtual. Suficient de compact pentru a fi strecurat intr-o geanta, alãturi de un laptop, dispozitivul Asus Xonar U7 Echelon Edition ofera un sunet de calitate si un confort de neegalat.

Totodata, aceste noi caracteristici aduse de Asus, nu reprezinta totul. Xonar U7 Echelon vine cu cea mai recenta versiune Sonic Studio Pro software. Astfel poti avea controlul deplin asupra fiecarui aspect al iesirii audio – de la EQ pan a la level-balancing-ul celor 7.1 canale. Se poate folosi cu usurinta interfata point-and-click pentru a activa profilele audio presetate pentru a se potrivi cu diferitele medii audio dorite.

Xonar U7 Echelon se lauda si cu o tehnologie care utilizeaza algoritmi avansati pentru a separa zgomotul de fundal din discurs. Rezultatul fiind o voce cristalina pentru voice chat-ul din timpul jocului, chiar si in timpul unui LAN party, astfel incat sa fi auzit indiferent de ceea ce se intampla in jurul tau !
De asemenea noua placa de sunet de la Asus are tehnologia Dolby Home Theater 4, astfel incat puteti transforma PC-ul intr-un sistem de home cinema cu un sistem de sunet captivant.

Pretul pentru acest dispozitiv este unul neasteptat de mic, este vorba de 400 RON – TVA inclus. Disponibilitatea produsului incepe din aceasta saptamana la pretul mentionat mai sus.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.