Brand-ul de gaming al celor de la Asus, Republic of Gamers, a lansat o noua tastatura de gaming, numita ROG Strix Flare. Tastatura este una mecanica, ce dobandeste performante exceptionale si caracteristici de neegalat – spun cei de la Asus.

Aceasta vine in patru tipuri de switch-uri Cherry MX RGB, diferite, respectiv roșu, albastru, maro si negru.

Pe langa acestea, ROG Strix Flare vine cu tehnologia 100% anti-ghosting cu apăsări N-key. Tehnologia anti-ghosting inregistraza cu o precizie foarte buna fiecare comanda, chiar daca mai multe taste au fost apasate simultan.

Ceea ce este cu adevarat special la aceasta tastatura este faptul ca poti sa ti-o personalizezi. Poti pastra logo-ul de la Asus care vine o data cu tastatura sau poti sa iti creezi un logo personalizat care va fi iluminat cu Aura RGB. Daca nu ai talentul de a iti face singur un logo, poti apela la firme specializate in asa ceva.

Carcasa tastaturii este dublu-texturata, iar LED-urile aflate in lateralele acesteia creeaza o stralucire vibranta. Toate luminile pot fi sincronizate cu portofoliul extins de dispozitive compatibile Aura Sync pentru un mediu cu adevărat imersiv.

In partea stanga-sus putem gasi butoane media dedicate si o rotita de volum, iar acest lucru ajuta utilizatorul ne mai fiind nevoit sa ia mana de pe tastatura si sa faca ajustari la volum.

Plus, aceasta are un port USB pentru conectarea anumitor dispozitive si un suport detasabil, confortabil pentru palme.

Alte specificatii ale tastaturii ar mai fi rata de esantionare de 1000HZ, cablul tesut din fibra, software-ul  ROG Armoury II. Ca dimensiuni, aceasta va avea 454 x 155 x 31mm ( L x l x h ). Grautatea acesteia va fi de 1256g, cu cablu inclus.

ROG Strix Flare isi va face aparitia in prima parte a lunii aprilie, din acest an. Aceasta va avea o eticheta de pret de 800 de lei, care va include si TVA-ul.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.