Asus a fost premiata cu 13 premii iF Design Award 2020 pentru designul remarcabil al proiectarii de produs si s-a clasat in pozitiile de top in cinci categorii ale iF World Design Index 2016–2020.

iF World Design Index recunoaste companiile care au excelat constant in proiectarea produselor premiate si au fost lideri in domeniul sau regiunea lor.

Premiile acordate produselor si clasamentele de top demonstreaza angajamentul Asus pentru proiectarea superioara a produselor si experienta utilizatorului.

Produsele Asus si ROG au castigat iF Design Award in categoriile Telecomunicatii, Computere, Hardware de Gaming/VR si Concepte Profesionale.

Castigatorii categoriei Telecomunicatii includ ZenFone 6 si routerul WiFi 6 dual-band RT-AX89X.

Asus ax89x

Castigatorii in categoria Computere sunt: desktopul ProArt Station D940MX; laptopurile ASUS X409/X509/X545, ZenBook Duo UX481, ZenBook Pro Duo UX581, ProArt StudioBook One W590 si Chromebook Tablet CT100.

Produsele de gaming n-au fost ignorate, fiind premiat chiar si un laptop de gaming.

In categoria Hardware de Gaming/VR au fost premiate urmatoarele produse: monitorul portabil de gaming ROG Strix XG17, mouse-ul de gaming ROG Chakram, carcasa SSD ROG Strix Arion NVMe USB 3.2 Gen 2, placa de baza ROG Strix X570-E Gaming si laptopul de gaming ROG Zephyrus S (GX502).

Laptopul concept ROG Face Off a câștigat in sectiunea Concepte Profesionale.

In topul global al liderilor in design iF World Design Index, Asus se pozitionează pe primul loc in categoria Taiwan.

In top trei in categoria Computere, in top zece în categoriile Companii, Asia si Echipe Interne de Proiectare.

In fiecare an, iF International Forum Design GmbH, cea mai veche organizatie independenta de design din lume cu sediul în Hanovra, Germania, organizeaza iF Design Awards.

Premiile sunt recunoscute la nivel mondial ca un etalon al calitatii pentru produsele ce exceleaza in criterii specifice, inclusiv calitatea proiectării, gradul de inovație, funcționalitatea, ergonomia si multe altele.

In acest an, juriul de 78 de membri (experti independenti din intreaga lume) a evaluat produsele si a selectat castigatorii dintr-un grup competitiv de 7.298 de propuneri din 56 de tari.

Similar Articles

One thought on “Asus obtine 13 premii la iF Design Award 2020

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.