Sporturile electronice iau cu asalt mall-urile bucurestene. In perioada 30 septembrie – 16 octombrie, gamerii din capitala sunt invitati sa participe la cel mai lung turneu offline de gaming din tara noastra. Acesta va avea loc in cadrul AFI Palace Cotroceni, in zona din fața Cinema City.

Evenimentul Join The Republic va gazdui trei turnee de jocuri pe PC: CS:Go, Dota, Hearthstone, Rocket League si Overwatch, iar valoarea totala a premiilor depaseste 4800 de dolari. Toate competitiile se vor derula pe 12 statii ROG G20 complet pregatite pentru gaming, jucatorii neavand nevoie de vreun alt echipament personal, ci doar de propria experienta si indemanare.

Primul turneu va fi unul de CS:GO, echipele de cate 5 jucatori putandu-se inscrie pe pagina de Facebook ASUS Republic of Gamers Romania.

La Join The Republic sunt asteptati si iubitorii de Cosplay. Inscrierile se vor desfasura tot pe pagina de Facebook, defilarea personajelor din jocuri fiind programata pe data de 15 octombrie. La concursul de Cosplay se pot castiga premii Asus in valoare de peste 2100 USD.

Publicul larg pasionat de jocurile pe computer este invitat sa sustina participantii si sa descopere cele mai noi sisteme, componente si accesorii de gaming. In fiecare zi, zona de computere Republic of Gamers este deschisa vizitatorilor din AFI Palace Cotroceni pentru FreePlay (jocuri la liber) pana la ora 16.00, cand vor demara competitiile zilnice.

Pe pagina de Facebook ASUS Republic of Gamers – https://www.facebook.com/asusrog.ro sunt disponibile formularele de înscriere la turnee, regulamentele și fotografii de la eveniment.

{gallery}/2016/news/10-oct/05/asus/:262:205:0:1{/gallery}

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.