Asus ROG introduce noua linie de periferice PNK LTD pentru jocuri. Republic of Gamers are un stil unic si se mandreste cu o estetica consistenta, sinonima cu alegerea campionilor. ROG lucreaza intens pentru a pune culorile rosu, negru si gri in ADN-ul fiecarui produs. Pentru a satisface gusturile diferite ale campionilor, ROG lanseaza o noua culoare in editie limitata pentru unele dintre cele mai populare periferice ROG.

Desi acest pachet arata complet diferit, tehnologia este pastrata. Ofera aceleasi caracteristici de top, in timp ce le deschide gamerilor o alta optiune sa-si exprime stilul personal. Schimbarea culorilor a permis ca ROG sa evidentieze vizual unele dintre cele mai bune facilitati ale fiecarui produs.

ROG Strix Flare

O linie traverseaza ROG Strix Flare din partea dreapta inspre marginea inferioara a tastaturii. Finisajul roz mat si cel texturat, aflat unul langa altul, confera un efect in doua tonuri, care este captivant fara a fi prea agresiv. Taietura continua prin suportul detasabil de culoare gri.

Culoarea dominanta a tastaturii este roz, cu exceptia catorva elemente cheie. Comenzile media usor accesibile din stanga sunt de culoare gri, inclusiv rotita de volum cauciucata, crestata pentru o utilizare mai usoara. Cauciucul tinde sa colecteze praf si mizerie, astfel ca alegerea culorii gri pentru rotita de volum este mai inspirata.Zona alfanumerica primara este decorata pentru a se potrivi cu tastele functionale roz, care se contopesc in corpul tastaturii. Insertia din acrilic este inscriptionata cu logo-ul ROG, existand posibilitatea de a realiza propria grafica pe baza insertiei brute, furnizata in pachet. La interior avem aceeasi tastatura Strix Flare, cunoscuta si apreciata.

Iluminarea RGB de pe fiecare buton poate fi folosita pentru a selecta totul roz sau se poate opta pentru culorile curcubeului, care pulseaza in diferite efecte. Strix Flare este disponibila cu diferite comutatoare, iar editia limitata PNK LTD ofera la alegere modelele Cherry MX rosii, maro sau albastre, in functie de preferinte.

ROG Gladius II Origin

ROG Gladius II Origin PNK LTD urmeaza exemplul lui Flare, cu un mix coloristic strategic ales. Textura inspirata de cultura Maia, de pe laterale, si rotita de scroll, capteaza atentia, iar culoarea gri nu va evidentia petele la fel de usor precum cauciucul roz. Comutatorul DPI din spatele rotitei de scroll si butoanele programabile vor fi folosite intens, ceea ce face griul o alegere inteligenta pentru a proteja impotriva mizeriei, iar contrastul functioneaza bine cu rozul butoanelor principale si al palmrest-ului.

Sigla ROG iese in evidenta in alb stralucitor, iar Aura Sync RGB va ilumina rotita de scroll si dedesubtul mouse-ului, utilizatorul putand adauga nuante de roz sau un curcubeu, iluminand masa.Gladius II Origin PNK LTD se bazeaza pe acelasi senzor optic PixArt 3360 ca in versiunea originala. Senzorul poate ajunge la 12000 DPI, dar poate fi reglat pentru jocuri in care un DPI mai mic are mai mult sens, cum ar fi jocuri de tip MOBA. Capacitatea de a comuta inainte si inapoi intre setarile programate folosind comutatorul DPI dedicat este la indemana pentru tranzitia intre munca si joaca, sau chiar intre diferite genuri de jocuri.

Aceasta versiune a lui Gladius II va fi disponibila pentru o perioada limitata, ceea ce inseamna ca este si mai importanta, fiind construita sa dureze. Sub aceste butoane primare de culoare roz sunt comutatoare Omron rezistente la 50 de milioane de clicuri. Conectorul rapid permite schimbarea cu usurinta a comutatoarelor cu alta rezistenta si senzatie sau inlocuirea celor uzate.

Cablul impletit este mai rezistent, pachetul cuprinzand un al doilea cablu standard si o gentuta inclusa. Astfel, utilizatorul nu trebuie sa il conecteze/deconecteze atunci cand se deplaseaza.

ROX Strix Fusion 300

Alegerea culorilor pentru fiecare parte, roz sau gri, a fost un pic mai usoara. S-a dorit ca partile ce intra in contact direct cu corpul utilizatorului sa nu isi schimbe culoarea. Astfel s-a ales un gri rece pentru banda de sustinere si pielea proteica.

Cum tema principala este roz, utilizarea culorii gri a fost limitata. Microfonul retractabil, complet ajustabil, se imbina in cadru pe cupa urechii drepte, astfel incat nu exista nici o perturbare a nuantei de roz atunci cand este ascuns, iar iluminatul cu accent rosu al originalelor Fusion 300 a fost inlocuit cu alb, care se potriveste mai bine cu estetica de ansamblu.La interior, avem aceleasi casti de jocuri Fusion 300, cu difuzoare ASUS Essence de 50mm si sunet surround virtual 7.1. Designul modificat al camerei de rezonanta este etans pentru a sigila aerul in interior si pentru a reduce pierderile audio, iar zona din jurul difuzoarelor este mai mare, creand o ambianta sonora mai larga. Fusion 300 vine cu doua cabluri, un cablu USB si un cablu audio obisnuit de 3,5 mm pentru a permite conectarea atat la dispozitivul mobil, cat si la PC.

ROG Sheath

Mouse pad-ul ROG Sheath este suficient de mare pentru a cuprinde toate echipamentele voastre, oferind in acelasi timp conditiile pentru functionarea precisa a mouse-ului.

Aceasta este fabricat dintr-un material tesut, pus deasupra unei suprafete antiderapante, care nu se misca in timp ce va jucati. Editia PNK LTD mentine aceeasi amprenta uriasa de 89x43cm ca originalul, aceasta versiune de Sheath fiind diferentiata vizual fata de original.Pentru PNK Sheath, ASUS s-a inspirat de la Strix Flare. O linie oblica este trasata pentru a separa rozul de gri. Partea stanga superioara este de culoare roz, cu o textura de inspiratie cyberpunk mai deschisa la culoare. Restul suprafetei este gri, cu exceptia marginii roz a cusaturii, care inconjoara mouse pad-ul pentru a limita ruperea. Griul dominant este fundalul perfect pentru perifericele predominant roz pe care utilizatorul le va plasa deasupra.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.