Asus Republic of Gamers a anuntat ca urmatoarea generatie ROG Phone 2 va fi primul telefon de gaming din lume bazat pe noua platforma mobila Snapdragon 855 Plus. ROG Phone 2 le va oferi utilizatorilor ce mai buna experienta posibila in jocurile mobile, fiind construit pe baza inovatiilor aduse de apreciatului ROG Phone, ce si-a facut debutul in 2018.

Toate detaliile si specificatiile acestui nou telefon pentru jocuri vor fi anuntate in saptamanile urmatoare, dar puterea crescuta a chipsetului Snapdragon 855 Plus asigura faptul ca performanta generala a dispozitivului va face inca un salt inainte.

Ne putem astepta la 8 sau 12 GB de memorie RAM, impreuna cu o stocare de 128/512 GB. De asemenea, fara indoiala, ecranul va avea o rata de refresh de cel putin 90 Hz, daca nu 120 Hz.

Procesorul Kryo 485 din componenta Snapdragon 855 Plus va rula la frecvente de pana la 2.96GHz, in timp ce grafica Adreno 640 este cu 15% mai rapida decat in platforma curenta Snapdragon 855.

Bazandu-se pe aceasta fundatie de performanta ridicata in completarea unei serii de noi caracteristici si imbunatatiri, ROG Phone II este pregatit sa surprinda lumea jocurilor mobile.

Detaliile complete despre Asus ROG Phone II vor fi anuntate in viitorul apropiat. Cert este ca va fi un adversar redutabil pentru OnePlus 7 Pro (precum si alte telefoane de gaming) in ceea ce priveste performanta.

Similar Articles

One thought on “Asus ROG Phone 2 vine cu procesorul Snapdragon 855 Plus

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.