Şi anul acesta, la fel ca şi în alţii, ASUS şi-a arătat forţele la târgul internaţional Computex 2011. Am văzut o grămadă de chestii interesante (în poze) mai ales pe segmentul ROG şi recent am şi primit o arhivă de poze de la bunii noştri prieteni de la ASUS, imagini ce m-am gândit să le împărtăşesc cu voi.

De departe cele mai impunătoare produse de anul acesta au fost Mars II, G74, Maximus IV Gene-Z şi prototipurile de plăci de bază cu chipset X79.

În galeria de mai jos am strecurat şi o placă de bază cu două socket-uri diferite. Acest concept nu se seamănă deloc cu struţo-cămilele Asrock, deoarece, conform spuselor oficialilor ASUS, placa de bază funcţionează cu două procesoare simultan, adică unul pe LGA 1366 şi unul pe LGA 2011.

Haideţi să vedeţi până una-alta pozele şi apoi mai discutăm câte ceva despre produse.

 

 

Un stand foarte impunător şi o sumedenie de tehnologii de ultimă oră. De departe cea mai interesantă invenţie mi se pare cea din ultima poză. Şi nu mă refer la fătuca aia, ci la Mars II, placa video ce va fi pe poziţia numărul unu ca performanţă în momentul lansării.

Aceasta nu va ocupa acea poziţie doar din prisma performanţei oferită de către cele două GPU-uri GTX 580, însă şi datorită preţului care în mod clar va fi cel puţin la nivelul la care a fost ARES în momentul în care a apărut, adică 5500 Lei.

Din produsele pe care le aţi mai remarcat mai sus vom mai testa şi noi în viitorul foarte apropiat şi chiar în această săptămână vom publica articolul ce are ca subiect ASUS GTX 580 Matrix Premium, unul dintre cele mai performante 580-uri.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.