În cadrul ediţiei de anul acesta a CES, Asus a prezentat noile sale inovaţii în materie de notebook-uri, netbook-uri, monitoare şi chiar câteva dintre proiectele pe termen lung. Dar să le luăm pe rând.

 

Notebook-ul NX90 Bang & Olufsen ICEpower
Semnat de designerul B&O, David Lewis, NX90 reprezintă un etalon când vine vorba de sunet. Desprins parcă din serialele SF, cu cele două touchpad-uri negre şi  palmrest-ul din aluminiu NX90 este extrem de conservator şi constastează puternic cu restul notebook-urilor. Echipat cu tehnologia Sonic Focus, X90 ICEpower, este un musthave al audiofililor mereu pe drumuri.

 

Noua colecţie EEE Pc semnată Karim Rashid

Noua serie Seashell Karim Rashid transpune viziunea acestuia când vine vorba de computere. Cele două modele vin în două culori – Hot Pink şi Cofee Brown şi  reprezintă  o temă artistică reprezentată de valurile mării.

 

Asus ROG G73Jh

Dacă am terminat cu gizmo-urile dedicate domnişoarelor, acum să trecem la treburi serioase. Asus a scos la lumină cel mai tânăr membru al familiei ROG, G73Jh. G73Jh vine să submineze suveranitatea desktop-urilor, care până mai-ieri dominau vieţile jucătorilor. Construit în jurul unui Intel Core i7, cu un motor grafic impunător – Radeon HD5870,  şi un maxim de până la 8GB RAM. Restul de bunătăţuri din seria ROG Mobile se aplică şi la G73Jh: sunet HD 7.1 compatibil EAX 4.0 şi un spaţiu de stocare de 1TB.

 

Asus a mai obţinut şi cinci premii CES 2010 Innovations Design and Engineering pentru placa video ASUS MATRIX GTX285/HTDI/1GD3, Disney Netpal şi monitorul ASUS Designo MS246H.

Cu ocazia CES, Asus a mai dezvăluit unul dintre proiectele sale, ASUS WaveFace. WaveFace transpune viziunea Asus a unui stil de viaţă hi-tech, a unui viitor bazat pe mobilitate şi conceptul de „cloud-computing”.

Echipamentele din familia WaveFace sunt momentan în număr de trei şi cuprind WaveFace Casa – un display panoramic care funcţionează ca un portal Internet sau ca centru Multimedia, WaveFace Light – o interfaţă către „norul” de informaţii, ce va putea fi controlat cu o tabletă senzitivă sau o tastatură virtuală şi WaveFace Ultra – un dispozitiv mobil, portabil, la încheietura mâinii, care va oferi acces la diferite informaţii şi servicii.

Mai jos aveţi cîteva poze. Eu mă duc să caut detalii despre WaveFace.

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.