ASUS anunţă lansare unei noi plăci de vârf din gama Republic of Gamers și anume ENGTX260 MATRIX/HTDI/896MD3. O placă cu performanţe superioare datorită tehnologiilor ASUS implementate precum, “Super Hybrid Engine (SHE)”, “Hybrid Cooler+” sau “iTracker”.

Această componentă hardware inovatoare este echipată cu varianta îmbunătăţită a soluţiei duale de răcire “Hybrid Cooler+”, destinată controlului independent şi automat al vitezei de ventilare. Placa vine în “dotare” cu software şi hardware integrat pentru controlul complet asupra plăcii grafice în ajustarea fină a tensiunilor pentru GPU şi memorie, dar și monitorizarea completă pentru GPU, memorie, circuit de alimentare şi mediul de lucru.

ASUS susţine că această placă este cu 21% mai rapidă decât placile de referinţă prin creșterea tensiunilor de alimentare de la 1,15V la 1.18V pentru GPU şi respectiv de la 1,92V la 1,93V pentru memorii în mod de lucru 3D. În același timp se îmbunătăţesc şi frecvenţele de lucru; în cazul GPU-ului de la 576MHz la 700MHz, pentru shader de la 1242MHz la 1500MHz, iar în cazul memoriilor de la 2000MHz la 2300MHz.

Placa vine cu o soluţie de monitorizare a nivelului de încărcare a GPU-ului, a temperaturii, memoriilor și a circuitului de alimentare, ca apoi să livreze o soluţie optimă pentru modul de lucru al GPU-ului și a memoriilor, denumita “Super Hybrid Engine (SHE)”. Aceasta soluţie modifică în timp real parametrii plăcii pentru a obţine performanţe maxime sau consum scăzut de energie, în funcţie de situaţie.

Pentru un control direct din partea utilizatorului asupra performanţelor plăcii, cei de la ASUS au creat “iTracker”, o componentă a tehnologiei SHE ce oferă patru moduri de lucru; Optimizat, Gaming, Economic şi Standard.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.