Ieri am primit o veste super bună din partea ASUS. Plăcile lor de bază ce sunt echipate cu chipset-ul Intel din seria 6 au primit refreshul mult aşteptat. Ca urmare acestui lucru, producătorul taiwanez va începe să şi distribuie noile plăci de bază începând cu această săptămână.

Dacă cumva sunteţi unul dintre utilizatorii ce deţin deja o placă de bază ASUS cu chipset Intel din revizie mai veche de B3 (în care este reparară problema cu SATA) va trebui să vizitaţi acest link pentru detalii despre înlocuirea ei.

 

Pentru a face totul mult mai uşor pentru utilizatori, ASUS a modificat ambalajele plăcilor de bază şi acestea vor avea inscripţionat în colţul dreapta sus „New P67 Revision B3 chipset”.

De asemenea, şi pe plăcile de bază va exista un stiker ce va include acelaşi text, iar BIOS-urile vor arăta şi ele ce chipset este folosit la construcţia plăcii de bază.

Foarte util acest lucru deoarece ar putea exista şanse să mai existe prin stocuri plăci de bază din vechiul lot defectuos şi aşa se reduce la zero riscul ca un client să se trezească cu o placă de bază defectuasă.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.