Battlefield 1 primeste mai mult continut, cel putin pentru detinatorii de Premium Pass.

Unii numesc aceasta harta „gratuita”, avand in vedere ca nu face parte dintr-un DLC si e un fel de cadou din partea DICE pentru jucatorii Premium. Problema e ca Premium Pass-ul costa vreo 50 de dolari, asa ca nu prea poate fi numita „gratuita”.

Oricum, harta se numeste Nivelle Nights si este o harta de marime medie spre mare, principalul ei atuu find faptul ca este prima mapa pe timp de noapte din Battlefield 1. Si in Battlefield 4 au fost lansate niste harti pe timp de noapte, in cadrul DLC-ului gratuit Night Operations, existand remake-uri pe timp de noapte pentru harti precum Golmud Railway, Zavod 311 si Siege of Shanghai.

Harta este inca in stadiu incipient din punct de vedere al development-ului, asa ca in gameplay-ul de mai jos veti vedea unele bug-uri vizuale. Harta arata bine, exista multe transee (multi fani avizi ai Primului Razboi Mondial salivau dupa asta), dar parca „noaptea” pe care cei de la DICE au incercat sa o aduca in joc ar putea fi mai intunecata. Va dati si voi seama mai jos:

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.