EA dezvaluie detalii despre modurile de joc online din Battlefield 2042. Meciurile online vor avea 128 de jucatori, dintre care 64 pot fi boti pe baza de AI. Acest feature a fost adaugat pentru a asigura servere pline permanent.

Printre multele titluri asteptate toamna aceasta este si Battlefield 2042. Dupa anuntul oficial al jocului in cadrul E3, am aflat detalii (oficiale sau nu…) despre capacitatea serverelor, modurile de joc, hartile de lupta si multe altele. De data aceasta, EA discuta despre tehnologia A.I. creata impreuna cu studio-ul DICE.

Deja ne este cunoscut ca Battlefield 2042 va introduce harti sandbox uriase, menite sa gazduiasca 128 de jucatori pe console next-gen si PC. Totusi, probabilitatea ca un meci sa aiba exact 128 de oameni si timp de asteptare rezonabil este destul de mica. De aceea, introducerea de pana la 64 de boti intr-un meci online asigura queue-uri de asteptare relativ mici.

Pentru sceptici, sistemul prioritizeaza jucatorii reali, botii intrand in meci doar cand exista nevoia de completare a lobby-ului. Asadar, da, exista posibilitatea sa fie boti in echipa cu jucatorii. Partea buna este ca aceasta posibilitate se aplica si pentru echipa adversa! Intr-o nota mai optimista, titlul a prins destul de bine la public, deci botii raman doar o probabilitate pentru lobbyuri fara numarul total de jucatori.

battlefield-2042-aduce-ai-in-meciurile-online

 

Modurile de joc

Noutatea din noul titlu al francizei este felul in care Battlefield 2042 isi va spune povestea exclusiv cu ajutorul multiplayerului. Modurile Breakthrough si Conquest promit o experienta intensa alaturi de zeci de camarazi.

O alternativa pentru lipsa modului campanie este de a intra solo versus A.I. . In cazul in care fanii vor sa testeze tot ce are jocul de oferit fara a simti presiunea unui meci online, modul solo poate fi o solutie favorabila. Aceste detalii au fost prezentate in cadrul unui brief recent pentru Battlefield 2042.

Pentru consolele next-gen (PS5 si Xbox Series X|S) si PC, meciurile online vor gazdui 64 vs. 64 de jucatori. Consolele PS4 si Xbox One vor ramane la formatul clasic 32 vs 32.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.