Noul Battlefield 2042 nu ne prezinta un razboi traditional intre Statele Unite ale Americii versus Rusia. Cele 2 superputeri mondiale recruteaza mercenari nomazi care au luat nastere din cauza unor crize climatice severe.

Noul joc futuristic de la DICE introduce in prim-plan un conflict pe care il cunoastem cu totii. Cele doua factiuni care se razboiesc pe hartile Battlefield 2042 sunt SUA si Rusia. Diferenta de data asta este ca „Specialistii”, cum ii numesc developerii jocului, nu sunt cetateni ale acestor tari, ci mercenari care si-au format comunitati independente. Singurul lor interes este sa supravietuiasca si sa adune cat mai multe resurse.

Battlefield 2042 Official Gameplay Trailer

Specialistii au fost initial niste mercenari „non-patriated” sau nomazi care s-au unit in grupuri largi pentru a supravietui noii lumi turbulente. Indivizii lipsiti de patrie, care si-au creat comunitati independente, au fost recrutati de armata rusa si americana. Scopul lor este sa lupte pentru resurse si bunuri militare. Desi nu sunt cetateni ai acestor tari, gameplay trailerul ne arata ca vor fi impartiti in RU si US.

Asadar Battlefield 2042 va fi un razboi futuristic, dar clasic. Stiind tarile care se razboiesc, zvonurile de anul trecut cum ca noul Battlefield va avea loc in al Treilea Razboi Mondial sunt oarecum adevarate.

In ochii celor de la DICE, viitorul include destramarea Uniunii Europene. Desi am aflat de Rusia si State, probabil ca se vor razboi mai multe tari in joc, avand in vedere multitudinea de locuri in jurul globului in care se tine lupta. Razboiul se tine in viitorul apropiat, ceea ce ofera libertate maxima la alegerea factiunilor.

Specialistii vor avea multe optiuni de customizare. Asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca o sa aratati la fel ca alte sute de soldati din lobby. Vor fi introduse 4 Battle Passuri si 4 caractere de jucat in primul an.

Mai multe despre jocul in sine ne sunt oferite in comunicatul de presa oficial EA.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.