Zvonul inceput pe Reddit presupune ca Battlefield 6 va da viata unui fictiv WW3. Conflictul se presupune ca va fi intre fortele NATO si Russia.

Utilizatorul, cu pseudonimul William_Fichtner, are o singura postare pe cont, cea despre Battlefield 6. Nu ofera nicio dovada concreta de unde detine informatiile, asa ca tratati-le exact ca ceea ce sunt: zvonuri.

Incepe postarea spunand ca in BF6 se reintorc povestile de razboi (War Stories) din BF1 si 5. Spre deosebire, jocurile precedente aveau campanii singleplayer axate pe un singur fir narativ.

Fichtner ofera informatii despre 2 dintre aceste povesti:

  • O echipa a armatei U.S. care se apara de atacurile rusilor in suburbiile americane
  • Un agent MI6 inflitrat intr-un grup de rebeli din Europa de Est cu scopul de a opri avansarea trupelor ruse pe teritoriul NATO

Legat de multiplayer, BF6 contine modurile clasice: Breakthrough, Conquest, Domination, Grand Operations, si Team Deathmatch. De asemenea, meciurile de 64 vs. 64 jucatori isi fac revenirea.

Se pare ca, in noua iteratie, Grand Operations se vor intinde de-a lungul a 5 zile. Cu cat o echipa castiga in mai multe zile, cu atat avantajul ei creste. Dar, echipa care castiga in a 5-a zi castiga si intregul meci, chiar daca toate sansele sunt impotriva lor.

Daca sunteti curiosi cum ar decurge noile Grand Operations, va sfatuiesc cu tarie sa cititi postarea originala. Chiar si daca e fictiune, utilizatorul explica in detaliu ideile sale, deci ar fi de apreciat macar pentru creativitate.

In postare nu e nicaieri specificat ca urmatorul joc din serie ar fi botezat Battlefield 6, ci 2021, sugerand ca ar putea fi lansat anul viitor.

Similar Articles

3 thoughts on “Battlefield 6 ar putea avea loc in al 3-lea Razboi Mondial

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.