YouTube se mandreste cu faptul ca putem incarca clipuri ce vor rula in 60 cadre pe secunda, iar EA raspunde cu un trailer pentru Battlefield: Hardline.

 

Frenezia multiplayer-ului din urmatorul joc Battlefield este PRIMUL clip de pe YouTube ce ruleaza in varianta 1920×1080 cu tot cu 60 de cadre pe secunda. 

Fluiditatea se vede, asta e clar, dar prefer sa vad cum alte jocuri vor primi acelasi tratament, caci sincer, putea trailerul pentru BF: Hardline sa fie si-n 90 fps si tot nu m-ar fi impresionat. Ce prefer sa vad este un masacru bine executat intre oameni si roboti ca-n Titanfall!

Ambele clipuri le puteti viziona mai jos in acele magice 60 de cadre pe secunda (cu conditia sa rulati clipurile in 720/1080p si sa aveti o placa de captura HD sau un calculator performant) sau dupa vorba consolarilor: „lol 60 fps sunt pentru idioti, noi vrem 30 cadre matasoase”

In orice caz, puteti sa va uploadati munca pe YouTube acum in acest format, asa ca haideti sa innecam YouTube-ul in clipuri cu pisici in 60 cadre!

 

SURSA: GhostRobo si Battlefield

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.