Benq a lansat videoproiectorul TH685 Full HD 1080p cu suport HDR, ce este dezvoltat special pentru pasionatii de jocuri pe console PlayStation, Nintendo si Xbox.


Unul dintre beneficiile consolelor de jocuri este ca acestea sunt folosite de regula impreuna cu ecrane de mari dimensiuni, care asigura o experienta captivanta, realista.

Indiferent ca este vorba despre dispozitive PlayStation, Nintendo sau Xbox, acestea sunt conectate de cele mai multe ori la televizoare, ale caror diagonale mari le asigura utilizatorilor suficient spatiu de desfasurare, precum si o experienta vizuala de impact

Chiar si asa, niciun ecran nu este prea mare pentru o experienta cat mai reusita, iar televizoarele, oricat ar fi de mari, au totusi limite, atat din punctul de vedere al gabaritului, cat si din punct de vedere financiar.

BenQ TH685

O alternativa viabila o reprezinta video-proiectoarele, numai ca aceste dispozitive sunt create mai degraba pentru filme si prezentari, lipsindu-le caracteristicile esentiale unei experiente de gaming reusite.

BenQ TH685 este un model Full HD 1080p cu suport HDR si luminozitate maxima de 3500 ANSI Lumeni, ceea ce garanteaza o redare clara a imaginilor chiar si in mediile luminate.

Mai mult decat atat, noua creatie BenQ asigura o acoperire in proportie de 95% a spectrului Rec. 709, ceea ce le garanteaza pasionatilor de jocuri o experienta de nivel cinematografic atat la rularea celor mai noi titluri de consola, cat si a filmelor preferate.

Performantele nu au fost nici ele neglijate, astfel incat TH685 are o intarziere a semnalului de intrare (Input Lag) de numai 8.3ms@120Hz, dar si un mod special dezvoltat pentru jocuri.

Acesta din urma, optimizeaza contrastul si luminozitatea, astfel incat inamicii sa poata fi reperati cu usurinta chiar si atunci cand se ascund in zonele intunecate ale imaginii.

Deoarece calitatea sonora este la fel de importanta ca cea vizuala in definirea unei experiente de gaming reusite, BenQ TH685 este dotat si cu o boxa de 5W sustinuta de tehnologia CinemaMaster Audio+ 2.

Din perspectiva caracteristicilor tehnice, pe langa aspectele care tin de calitatea imaginii, important de retinut este si faptul ca TH685 poate proiecta imagini cu diagonala de 100” de la o distanta de doar 2.54m.

Setarile de ajustare trapezoidala a imaginii(keystone), alaturi de piciorusele de fixare reglabile, simplifica la maximum procesul de instalare.

Printre conectorii disponibili se numara porturi D-Sub, HDMI (HDCP2.2), USB Tip-A, audio de 3.5mm si RS232 iar lampa are o durata de viata de 4.000 ore de utilizare in modul normal sau de 10.000 ore in modul economic.

BenQ TH685 va fi disponibil in Romania la un pret recomandat de 3.999 Lei, incepand cu luna Iulie.

Similar Articles

3 thoughts on “BenQ anunta videoproiectorul TH685 dedicat pasionatilor de gaming

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.