BenQ anunta astazi un monior chiar interesant mai ales pentru streameri. Caracteristica asta interesanta este de fapt o iesire HDMI care va permite instalarea placii de captura dupa setupul de joaca. Adica nu vei fi afectat de lag-ul indus de inregistrarea video.

Monitorul a fost special creat pentru a oferi cele mai inalte standarde in materie de jocuri. BenQ lanseaza odata cu RL2460HT si Fighting Mode, dezvoltat impreuna cu legendarul jucator Justin Wong de la echipa Evil Geniuses. Modul permite gamerilor sa evidentieze personajele cu care joaca prin intermediul culorilor. BenQ a creat noul mod tocmai pentru a-i ajuta pe jucatori sa-si creeze cele mai bune strategii pentru a-si invinge adversarii.

RT2460HT este recomandat pentru jocurile de tip RTS (Real Time Strategy), MOBA, dar si pentru jocurile create pentru console. Pentru un control total, gamerii au la dispozitie comenzi si o vizibilitate care le permite sa performeze in orice joc pe care il aleg. Monitorul BenQ dispune de conectivitate HDMI IN/OUT pentru a elimina intarzierea in afisarea imaginilor, dar si pentru a permite jucatorilor sa isi inregistreze si sa retransmita sesiunile de joc.

Monitorul are o dimensiune de 24 inch, o rezolutie nativa Full HD, 1920×1080 pixeli si un contrast de 1000:1 (dinamic de 12Mil:1). Experienta de gaming tine si de timpul de raspuns, iar monitorul de gaming de la BenQ datorita panelului TN, special realizat pentru gaming, are o viteza de 1ms GTG, pentru ca imaginile rapide din cadrul jocurilor sa nu fie afectate.

Standul cu ajustare pe inaltime de 110 mm (HAS) si reglaj pe patru directii are si o scara gradata care permite utilizatorilor sa manevreze monitorul in functie de preferinte. Monitorul este dotat cu sistem de prindere VESA, dar si cu un suport pentru casti, amplasat in partea din spate a sa. Imaginile pot fi ajustate direct de pe ecran datorita noii functii Display Pilot care ofera si acces direct la Game Mode Loader. Este locul de unde fiecare jucator poate descarca setarile prestabilite pentru diferite jocuri.

Display Mode si Smart Scaling

Din punct de vedere al formatului imaginii afisate, jucatorii pot face schimbari prin functiile Display Mode si Smart Scaling. Diplay Mode redimensioneaza imaginea de la 17″, 19″, 19″W, 21.5″, 22″W, 23″W și 24″W, iar Smart Scaling ajuta si mai mult la personalizarea dimensiunii imaginilor asa cum considera jucatorii necesar pentru a avea o experienta de gaming cat mai confortabila.

Pana si cei mai experimentati jucatori pot avea probleme in gestionarea jocurilor care abunda in scene intunecate, de aceea monitorul BenQ vine cu o soluție: tehnologia Black eQualizer care ofera jucatorilor un nivel mai bun de control si de vizibilitate. Chiar si in aceste situații, modul Black eQualizer ilumineaza doar zonele intunecate ale imaginii astfel incat sa se poata vedea adversarii care sunt ascunsi in intuneric/umbra.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.