Dupa cum stiti deja, BenQ au o linie impresionanta de monitoare de gaming atat la 120 Hz cat si la 144 Hz. Astazi si-au extins aceasta linie de monitoare de gaming cu modelul XL2720Z care aduce refresh-ul de 144 Hz si la dimensiunea impreisonanta de 27 inci.

Dezvoltat de BenQ impreuna cu jucatori profesionisti, noul monitor integreaza tehnologiile Motion Blur Reduction, Low Blue Light, Gaming-comfort Flicker-free, Gaming Refresh rate Optimization Management (GROM), Display Pilot si Black eQualizer intr-un display de 27 inci Wide, cu timp de raspuns de 1ms si rata de refresh de 144Hz.

Monitorul XL2720Z dispune de modul de redare FPS (First Person Shooter) realizat in colaborare cu cele mai cunoscute echipe din sportul electronic. Acest mod ofera nivelul optim de luminozitate, contrast, claritate si balanta a culorilor pentru o experienta de gaming imersiva.

In plus, pentru obținerea unui avantaj considerabil in fata adversarilor, opțiunea Game Mode Loader ofera posibilitatea incarcarii unor setari de display special create si utilizate de gamerii profesionisti pentru jocuri ca: CS GO, Dota 2, etc.

Impreuna cu rezolutia Full HD, timpul de raspuns de 1 ms si rata de refresh de 144 Hz, tehnologia Motion Blur Reduction imbunatateste calitatea vizuala a fiecarui cadru in miscare, rezultand imagini clare si cursive chiar si in jocurile cu acciune foarte rapida, de tip shooter, in care fiecare milisecunda poate insemna victoria.

Sesiunile prelungite de gaming devin mai confortabile datorita tehnologiei Low Blue Light de ajustare a spectrului de lumina albastra, cauza principala a oboselii ochilor, durerilor de cap si tulburarilor de somn. Astfel, utilizatorii nu mai au nevoie de protectie suplimentara, de genul ochelarilor cu lentile galbene, atunci cand petrec mult timp in joc.

Gaming Refresh rate Optimization Management (GROM) ofera rate de reinprospatare optime de 144/120/100Hz pentru rezolutii diferite asigurand cursivitate imaginii, iar toate detaliile jocului sunt redate cu uşurinta. Tehnologia super rapida de procesare a imaginilor impreuna cu Display Mode (Mod afisare) si Smart Scaling (Scalare inteligenta) permit monitorului BenQ XL2720Z sa ofere pasionatilor de jocuri o rata totala de improspatare cu un plus de actiune si realism. Totodata, timpul de raspuns de 1ms asigura o tranzitie lina intre imaginile afisate, fara ghosting-ul prezent pe monitoarele cu un timp de raspuns mai lent.

Functia Black eQualizer este conceputa pentru a oferi un nivel fara precedent de control si de vizibilitate. Scenele intunecate sunt iluminate local, fara supra-expunerea zonelor luminate, pentru a pastra detaliile vitale, clare, care sa permita jucatorilor sa vada toate punctele critice si sa reactioneze rapid in orice situatie ar fi pusi de adversari.

Tehnologia Gaming-comfort Flicker-free, dezvoltata in colaborare cu jucatorii profesionisti, ofera monitotului XL2720Z o imbunatatire importanta prin eliminarea palpaitului la toate nivelurile de luminozitate. Aceasta tehnologie reduce oboseala ochilor si creste performanta jucatorului prin confort vizual extrem chiar si pentru cei mai inversunati jucatori prinsi in actiune ore intregi. Echipat cu tehnologia Gaming-comfort Flicker-free, Monitorul BenQ pentru jocuri este o arma epica impotriva rivalilor supremi in gaming.

Multumita functiei Display Mode, diagonala display-ului poate fi ajustata de la 17″ (4:3) pana la 24″W (16:9), optiune utila mai ales in turneele de gaming care impun conditii speciale, iar cu optiunea Smart Scaling se poate personaliza dimensiunea imaginii.

Noul software al Display Pilot permite realizarea ajustarilor direct pe ecran si comoditatea accesului direct la site-ul Modului Game Loader pentru descarcarea si instalarea setarilor presetate de afisare a jocurilor lor favorite sau instant la ecranul jucatorului profesionist.

Noul BenQ XL2720Z este certificat NVIDIA 3D Vision 2, si beneficiaza de tehnologie NVIDIA 3D LightBoost, ce ofera experiente de gaming si entertainment de exceptie, fara compromisuri in ceea ce priveste realismul.

XL2720Z vine cu un controler special. Acest controler are trei butoane presetate, astfel utilizatorul poate sa personalizeze si salveze setarile de afisare pentru activitati ca jocuri video, office sau filme. Utilizand rotita de derulare al controlerului special pentru a naviga rapid si a modifica setarile OSD. Se elimina procesul greoi si plictisitor de ajustare a setarilor monitorului. Acum trecerea intre presetari se face extrem de usor.

Monitorul XL2720Z va fi disponibil la partenerii BenQ din Romania incepand cu luna februarie la un pret recomandat de 2199 lei.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.