Daca pana acum s-au lansat o groaza de monitoare G-Sync, acum este timpul monitoarelor cu FreeSync sa apara, asadar BenQ a facut un pas inainte si a lansat astazi cel mai nou monitor cu tehnologia FreeSync de la ei. O data cu lansarea acestui monitor cei de la BenQ v-au pregatit si o MARE supriza.

Monitorul a fost prezentat in cadrul East European Comic Con 2015, la standul BenQ din cadrul evenimetului.

XL2730Z permite o rezolutie QHD (2560x1440p), ceea ce inseamna ca vei putea vedea cu pana la 77% mai multe detalii pe ecranul generos, de 27 de inci, fata de rezolutia Full HD. Rata de refresh de 144Hz, impreuna cu timpul de raspuns mic – 1ms GTG, transforma monitorul XL2730Z intr-un model high-end. Functia Motion Blur Reduction, laudata de jucatorii profesionisti, iti permite imbunatatirea timpului de reactie, in special in cazul jocurilor FPS, unde fiecare milisecunda conteaza. 

in plus, datorita tehnologiei VESA DisplayPort Adaptive-Sync, te vei putea bucura de o imagine super fluida, fara intreruperi sau cadre inghetate prin sincronizarea ratei de refresh a monitorului cu cea a placilor video AMD Radeon™ compatibile FreeSync. Astfel, in timpul rularii jocurilor, latenta si defectele vizuale vor fi reduse semnificativ, fara diminuarea performantei procesorului grafic.

Supriza consta in faptul ca noul monitor de gaming este disponibil la un pret special de lansare de 2.699 de lei la partenerii online selectati (CEL, eMAG, evoMAG,  MediaDOT, PC Garage), oferta valabila in limita stocului disponibil si care poate fi accesata aici: http://benq.minisite.ro/. Ulterior, monitorul va fi disponibil prin partenerii BenQ în Romania la un pret recomandat de raft de 3.489 de lei

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.