LED-urile confera un aspect aparte oricarui PC. BitFenix se afla de ceva timp prezenti in sectorul de modding, iar acum aduc ceva nou pe piata.

 

De acum nu mai suntem nevoiti sa fim ingrijorati ca locul unde am plasat o banda LED ne va displace in cateva saptamani sau luni, iar apoi va trebui sa le dezlipim, riscand sa ramanem fara adeziv si astfel banda sa devina inutila.

BitFenix au lansat benzile LED RGB Alchemy 2.0, care nu sunt prevazute cu adeziv pe spate, ci cu o suprafata magnetica. Asta va permite schimbarea pozitiei benzilor oricand si oriunde, atata timp cat se situeaza pe metal.

Benzile Alchemy 2.0 vin in doua marimi – 30 si 60 de centimetri – permitand si dispunerea lor la 90 de grade in colturile carcasei datorita constructiei acestora. LED-urile nu sunt si ele unele oarecare. Acestea beneficiaza de tehnologia TriBright, avanda un collor correction si o saturatie mult mai buna. De asemenea, au si o protectie impotriva scurt-circuitarii.

Schimbarea culorilor in spectrul RGB se realizeaza prin intermediul controller-ului numit RGB Chroma Control, care este certificat ASUS Aura.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.