Call of Duty va adauga modul Battle Royale luna viitoare la Black Ops 4, dar cei care au comandat jocul pot încerca putin mai devreme acest mod de joc. Black Ops 4 Private Beta va fi actualizat cu noua optiune Blackout, iar utilizatorii de PS4 o pot incerca de saptamana vitoare. Acum, Treyarch a impartasit cateva detalii despre ce sa ne astaptam – inclusiv numarul initial de jucatori.

Intr-un interviu acordat Game Informer, directorul co-studio, Dan Bunting si directorul de studio, David Vonderhaar, au explicat ca versiunea Beta va sustine 80 de jucători. Editia de lansare a Black Ops 4 ar putea sa fie mai buna, iar Treyarch a testat pana la 100 de jucători.

„Ceea ce este cu adevarat mai important pentru noi decat un numar, este faptul ca experienta de joc este la fel de rafinata. Acesta este idealul pentru ceea ce jucătorii vor juca. Deci, incepem cu 80 de jucatori, dar o sa depăsim mai mult decat atat. Ori de cate ori lansam un joc ca o versiune beta sau altceva, asta este inceputul. Vom participa activ la comunitate si vom lua feedback-urile in considerare. Deci exista multe lucruri care pot sa se intample dincolo de primul impact al jocului. “

Fortnite si PUBG, cele două „greutati” actuale ale Battle Royale-ului, suportă 100 de jucatori. In acelasi timp, modul Firestorm al lui Battlefield 5 va suporta un maxim de 64 de jucatori. Pentru a fi clar, numarul de jucatori nu este totul. Odată cu Call of Duty si Battlefield lansand modurile Battle Royale, in acelasi an, aceste lansari vor determina francizele stabilite. Black Ops 4 se lanseaza pentru PC, PlayStation 4 si Xbox One pe 12 octombrie 2018.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.