Avem dovada clară că Blizzard este o companie cu un departament de producţie foarte, foarte şiret.

Era clar ca bună ziua că Blizzard dorea de mult să încerce un mod de a atrage atenţia presei de la iminenta lansare a MMORPG-ului celor de la ArenaNet, Guild Wars 2.

Şi cu asta fiind spuse, patch-ul 5.0.4 pentru World of Warcraft, ce va include schimbările noi în mecanici aduse de expansion-ul Mists of Pandaria, va fi lansat pe data de 28 August…….fix în mijlocul lansării oficiale a lui Guild Wars 2.

Felicit producătorii de la Blizzard pentru că sunt nişte oameni foarte sportivi. Adevărul este că Mists of Pandaria are toate şansele să acopere perioada de după lansarea lui Guild Wars 2, de ce? 

Gândiţi-vă că Mists of Pandaria vine cu mult conţinut user friendly, dar şi conţinut pentru veteranii PvP prin aducerea în prim plan a componentei de Open World PvP în stilul bătăliilor Tarren Mill vs Southshore din primele versiuni de World of Warcraft când mizerii instanţate ca Battlegrounds sau Arene încă nu existau. 

Faptul că Guild Wars 2 este un joc care se plăteşte o dată şi atât este un motiv bun pentru Blizz să urce puţin rampa pentru a pregăti lansarea expansion-ului Mists of Pandaria pe data de 25 Septembrie. În orice caz, previzibilă mişcarea, dar una foarte deşteaptă.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.