Aparent, domnul Dean „Rocket” Hall, vizionarul mod-ului si al jocului standalone DayZ a spus adio studio-ului Bohemia Interactive, ramanand ca sa isi infiinteze un nou studio in Noua Zeelanda. Ce inseamna asta pentru proiectul DayZ?

Se pare ca decizia a fost luata pe buna masura, caci din ce povesteste designerul Dean Hall intr-un articol pe site-ul Eurogamer, DayZ Standalone deja a fost afectat din punct de vedere al programului de dezvoltare tocmai din cauza faptului ca dumnealui lua prea multe decizii pe care nu le putea finaliza.

Pe scurt, Dean „Rocket Hall a recunoscut ca DayZ este un joc greu de balansat si nu ar fi fost niciodata finalizat, asa ca sederea lui in incinta studio-ului Bohemia Interactive ar fi insemnat ca jocul sa ramana in stadiu de Alpha pentru mult timp. Astfel, cred ca putem specula cu usurinta un build de BETA sa fie finalizat pana la sfarsitul acestui an….cel putin asa cred ca ar fi cea mai buna decizie, mai ales pentru jucatori.

Nu este nici un dezastru, insa nu stiu daca Bohemia Interactive isi da seama de faptul ca plecarea unei figuri importante din studio-ul lor le poate afecta vanzarile pe viitor. We shall see.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.