Bomb Rush Cyberfunk a fost dezvaluit de Team Reptile si este succesorul spiritual al seriei Jet Set Radio. Hideki Naganuma, compozitorul coloanei sonore din primele Jet Set Radio, este la bordul proiectului.

Bomb Rush Cyberfunk Teaser

Personal, cand am vazut trailer-ul, am crezut ca este un mod pentru deja indragitul Jet Set Radio. Acum cativa ani mi-am luat un emulator pe telefon ca sa vad si eu de ce era inca atata valva in jurul unui joc Sega aparut in 2000. Am fost foarte surprins sa aflu ca Bomb Rush Cyberfunk e un joc de sine-statator in toata regula, care are si o pagina pe Steam.

Bomb Rush Cyberfunk va inlocui rolele din JSR cu soap shoes, si, daca nu stiti ce sunt, click aici. Alternativ, BRC mai introduce si boostpack-ul pentru airdash, care sigur va contribui la mentinerea combo-urilor stilistice.

Dupa 18 ani, spiritul Jet Set Radio e mai viu ca niciodata

Este al doilea IP pentru Team Reptile, baietii din spatele fightball-ului Lethal League. Influentele JST sunt evidente in LL si  LL Blaze, Hideki Naganuma fiind la a doua colaborare cu Team Reptile dupa ce a compus AIN’T NOTHING LIKE A FUNKY BEAT pentru LL Blaze. Naganuma s-a mai ocupat si de OST-ul pentru Sonic Rush, pe care-l gasiti aici. Compozitiile lui Funky-Pop sunt incomparabile si omu in sine e foarte chill.

Chiar va recomand un follow pe Tweeter pentru postari de genul:

Rocket Juice Games chiar au luat-o putin inaintea la Team Reptile cu NeonTail, alt joc prin care se aduce omagiu lui JST. Insa, NeonTail are un stil mult mai anime, iar mie imi vine imediat in minte imaginea lui Hatsune Miku cand vad gameplay-ul.

Pana si Nintendo au imprumutat multe din stilul Jet Set Radio cand au creat Splatoon. Acest video explica mai in detaliu influentele culturale din ambele jocuri underground.

„Release date: Future”, ar fi una dintre dumele pe pagina BRC de Steam. Mai amintesc si:

  • Sound Card: Naganuma compatible
  • – When will the game be released?
    Not this year, it’s unlucky.
  • Facts:
    – You will encounter a lot of weirdos.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.