Call of Duty: WWII Multiplayer este in lumina reflectoarelor, fiind dezvaluit cu un trailer.

Acest trailer care tocmai a fost lansat a aratat foarte mult content, dar poate ne-a lasat si putin in ceata.

Am vazut o varietate de uniforme ale soldatilor care erau in aceeasi echipa, asta insemnand ca vom avea o customizare larga, chiar daca nu ne mai aflam in jocurile futuristice din franciza. Mecanicile armelor par a arata decent, pastrand acea alura a francizei mai arcade-ish (care nu e neaparat ceva rau), insa la fel au ramas si animatiile, iar acest lucru m-a cam dezamagit. Soldatii inca par ca se misca putin „robotic”, nu au realismul acela pe care-l au cei din Battlefield 1 la acest capitol, de exemplu.

Pe partea de gore, in scena in care o grenada este aruncata in buncar, un soldat german ramane fara un membru inferior, iar acest aspect poate sa fie apreciat sau nu (depinde daca se respecta limita de varsta a jocului, desigur).

Personal, am ramas confuz legat de avioane si tancuri. Oare chiar vom avea vehicule pe care le vom putea folosi in multiplayer, precum in Battlefield? Desi parca ultimele 20 de secunde, in care vedem tancul in scena, par a fi din singleplayer. Ramane de vazut.

Ceea ce e de apreciat, per ansamblu, e ca franciza s-a reintors la origini. Bravo, Sledgehammer!

Similar Articles

One thought on “Call of Duty: WWII Multiplayer dezvaluit cu un trailer

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.