Call of Duty: WWII va putea fi jucat luna viitoare de cei care au precomandat jocul.

Mai tineti minte ca de fiecare data cand aparea o stire despre un nou DLC pentru un joc din franciza Call of Duty, insistam sa va spunem ca in prima faza este exclusiv pentru PS4? Este cazul ultimelor DLC-uri ale CoD: MW Remastered si Infinite Warfare.

Acesta este si cazul beta-ului privat al CoD: WWII, anume prima saptamana va fi exclusiva pentru jucatorii de PS4, in timp ce a doua va fi deschisa atat jucatorilor de PS4, cat si celor de Xbox One. E vorba de cei care au facut sau vor face precomanda jocului.

Despre versiunea PC vom afla mai multe detalii ulterior, spune Activision.

CoD: WWII Private beta

Similar Articles

2 thoughts on “Call of Duty: WWII a primit datele oficiale pentru beta

  1. Si pana la urma de ce apare orice „gheim” intai pe PS4 si xBox???…Nu-i corect !!! Daca eu un „amarat” posesor de Personal Computer care face cat vreo 5 PS4 la un loc, l-am platit integral pe nea WW2 inaintea unuia cu PS4,inseamna ca vreau sa-l vad instalat mai intai la mine in „masinarie”….deci sa livreze beta in ordinea platii !!..:)))…de ce noi posesorii de PC-uri suntem cei mai oropsiti ???…fara noi ar fi mult mai plictisitor !!! ASTA E DISCRIMINARE !!!…DECI , POSESORI DE pc-URI , UNITI-VA !!!…:))))))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.