Call of Duty: Black Ops 4 stabileste un nou record in ziua de lansare, fiind si cea mai mare zi din istoricul Activision. Vanzarile digitale pentru Black Ops 4 au spart recordul seriei, detinut pana in prezent de Call of Duty: WW2.

Vanzarile digitale pentru Black Ops 4 au spart recordul PlayStation pentru vanzari in ziua lansarii a unui joc prin intermediul platformei PlayStation Store la nivel global.

Iar, vanzarile digitale pentru Xbox One din ziua lansarii au propulsat Black Ops 4 pe prima pozitie din toate jocurile Activision vandute digital pe aceasta platforma intr-o perioada similara.

In ceea ce priveste vanzarile in format fizic din Romania, putem comunica urmatoarea situatie:

„Call of Duty: Black Ops 4 a avut parte in Romania de cea mai puternica lansare retail de pana acum pentru un titlu din seria Call of Duty si cu aceasta ocazie dorim sa multumim partenerilor nostri pentru eforturile depuse. Vanzarile jocului in magazinele din Romania sunt la cel mai mare nivel de pana acum in primele trei zile de la lansare pentru un joc Call of Duty, iar platformele PC si PlayStation 4 conduc detasat.”

In prima zi de disponibilitate, numarul total de persoane conectate online pentru a juca Black Ops 4 a crescut de la lansarea de anul trecut.

„Black Ops 4 este un joc incredibil, iar raspunsul comunitatii la acesta a fost uimitor. Am inregistrat mai multe recorduri de vanzari digitale pe zi, iar numarul celor care au fost conectati online in prima zi a crescut de la an la an”, a declarat Rob Kostich, EVP si GM, Call of Duty.

„Dar probabil cel mai important lucru este ca jucatorii se distreaza atat de mult in Multiplayer, Zombies si Blackout. Va suntem recunoscatori pentru increderea si sprijinul comunitatii. Acesta este doar inceputul, vom parcurge o calatorie incredibila cu Black Ops 4. ”

Descarcarile digitale ale Call of Duty: Black Ops 4 se bazeaza pe vanzari unitare in prima zi de disponibilitate la nivel global. Cea mai mare zi in vanzarile digitale din istoricul Activision, se bazeaza pe unitati compuse din console si PC, vandute in prima zi de disponibilitate la nivel global. Cea mai mare zi de vanzari digitale pe PlayStation Store, in conformitate cu PlayStation.

Si, de asemenea, cea mai mare zi de vanzari digitale pe Activision Xbox One, in istoria Activision, pe baza datelor de vanzari ale acestora.

Call of Duty: Black Ops 4 este publicat de Activision si dezvoltat de Treyarch cu sprijin suplimentar de dezvoltare de la Raven Software si PC development cu Beenox.

Black Ops 4 este disponibil pe PlayStation 4, Xbox One si PC prin intermediul battle.net. De asemenea, versiunea de PC poate fi achizitionata de pe PC Garage la pretul de 249,99 lei, de aici.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.