Pregateste-te sa actionezi din umbra! Modern Warfare revine! Faimoasa serie Call of Duty revine odata cu lansarea pe 25 octombrie a celui mai nou titlu, Call of Duty: Modern Warfare, o experienta remarcabila ce reinventeaza seria. Noul titlu, distribuit de Activision si dezvoltat de Infinity Ward, impinge jucatorii in mijlocul unui conflict modern unde deciziile la secunda pot afecta balanta puterii in lume.

Noul Modern Warfare vine la pachet cu o experienta unificata ce imbina firul narativ cu progresia pe parcursul unei campanii single-player de exceptie, cu moduri multiplayer pline de actiune, dar si cu un mod cooperativ.

„Este un nou Modern Warfare reimaginat din toate punctele de vedere,” spune Dave Stohl, co-Studio Head din cadrul Infinity Ward. „Am creat o experienta plina de emotie, inspirata de stirile din ziua de azi, o perioada in care regulile nu mai sunt atat de mult respectate, iar linia frontului se estompeaza. Jucatorii vor lupta alaturi de o suita internationala de trupe speciale si luptatori pentru libertate in misiuni care ii vor tine cu sufletul la gura, prin orase europene importante, cat si in mediul extrem de volatil al Orientului Mijlociu. Este un joc intens, captivant, iar noi ne dorim ca fanii sa se bucure de el cand il vor juca in octombrie.”

„Fiecare decizie de design a fost luata cu gandul la jucatori,” spune Patrck Kelly, Creative Director si co-Studio Head din cadrul Infinity Ward. „Odata cu lansarea Modern Warfare, facem pasi importanti pentru a uni comunitatea. In primul rand, planuim ca Modern Warfare sa includa cross-play pentru bucuria jucatorilor de PC si a celor de console care vor putea juca impreuna. In al doilea rand, vom elimina season pass-ul traditional pentru a putea livra mai multe harti gratuite, continut suplimentar si evenimente post-lansare tuturor jucatorilor. Acesta este doar inceputul si urmeaza multi alti pasi in aceasta directie.”

Call of Duty: Modern Warfare este dezvoltat pe baza unui motor grafic nou, fiind o experienta imersiva si fotorealista. Noua tehnologie foloseste cele mai noi tehnici vizuale ce permit fotogrammetrie la cel mai inalt nivel, iluminare volumetrica, 4K HDR, DirectX Raytracing (PC) si multe alte functii noi precum sistemul care identifica radiatia termica si produce imaginile ce apar cand este folosita aparatura de vedere pe timp de noapte. Jocul suporta inclusiv Dolby ATMOS, in cazul platformelor care au adoptat aceasta tehnologie.

Call of Duty: Modern Warfare va fi lansat pe 25 octombrie pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Versiunea pentru PC este dezvoltata in parteneriat cu Beenox si va fi disponibila exclusiv prin intermediul Battle.net de la Blizzard. Call of Duty: Modern Warfare este distribuit de Activision, subsidiara Activision Blizzard si este dezvoltat de catre Infinity Ward cu suportul Raven Software. Call of Duty: Modern Warfare va fi in curand disponibil pentru precomanda prin intermediul partenerilor retail Activision in Romania.

Castigator a numeroase premii dupa lansarea sa din 2007, Call of Duty 4: Modern Warfare a fost apreciat si iubit de fani din toata lumea. Cu cele doua titluri care au urmat, Modern Warfare si-a lasat amprenta ca una dintre cele mai emblematice si premiate serii din istoria jocurilor video.

Similar Articles

2 thoughts on “Call of Duty: Modern Warfare a fost anuntat

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.