Nvidia este incepand de astazi partenerul oficial a versiunii pentru PC a jocului Call of Duty: Modern Warfare, unul din cele mai asteptate titluri din 2019, care va fi lansat pe 25 octombrie.

Nvidia lucreaza cu dezvoltatorii de la Infinity Ward pentru a integra tehnologiile DirectX Raytracing (DXR) in timp real si Nvidia Adaptive shading in versiunea de PC a jocului Modern Warfare.

“Call of Duty: Modern Warfare va seta noi standarde pentru gameri”, declara Matt Wuebbling, head of GeForce marketing la Nvidia. “Echipa noastra de ingineri a lucrat indeaproape cu Infinity Ward pentru a implementa tehnologiile Nvidia RTX, care ofera efecte realiste si spectaculoase in Modern Warfare.”

Cel mai cunoscut joc al seriei Call of Duty va reveni cu o experienta noua, recreata in totalitate. Lansat de Activision si dezvoltat de Infinity Ward, versiunea pentru PC a jocului Call of Duty: Modern Warfare se va lansa pe platforma Battle.net de la Blizzard. Modern Warfare dispune de o poveste superba in modul single player, un multiplayer plin de actiune si un mod nou de joc co-op.

“Am folosit placile grafice NVIDIA in munca noastra, fapt ce ne-a ajutat foarte mult in dezvoltarea versiunii pentru PC a jocului Modern Warfare,” declara Dave Stohl, co-studio head la Infinity Ward. “Am integrat caracteristicile tehnologiei RTX, precum ray tracing si adaptive shading fara prea mult efort. A fost o aditie grozava la tehnologia noastra deja existenta si de-abia asteptam ca fanii jocului sa poata trai experienta.”

Creatorii de continut si dezvoltatorii de jocuri pot folosi efectele DXR pentru a randa continutul in timp real, generand o grafica realista. DXR foloseste tehnologia scalabila ray tracing si poate rula pe placile grafice Nvidia cu arhitectura Turing, Volta si Pascal.

Nvidia Adaptive Shading este o noua tehnologie avansata de redare a umbrelor, care permite dezvoltatorilor de jocuri sa imbunatateasca performantele si sa obtina o grafica fidela in timp real, lucru imposibil pana in acest moment. Ajustand rata in care portiunile din ecran sunt umbrite, tehnologia reduce efortul depus de placa grafica, imbunatatind astfel performantele fara a deteriora calitatea imaginii.

Similar Articles

One thought on “Call of Duty: Modern Warfare va beneficia de suport pentru DXR

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.