De dimineaţă am primit o veste foarte interesantă. Seria Call of Duty va mai avea un frăţior. De data aceasta, zvonurile spun că acţiunea va fi plasată undeva în timpul Războiului Rece şi în acelaşi timp a Războiului din Vietnam. Firul epic este aşa cum ne-a obişnuit Activision – Blizzard, foarte încurcat.

Din câte vă puteţi da seama din trailerul de mai jos, Activision nu a lăsat să se întrevadă prea multe detalii legate de joc, lăsând speculaţiile să plutească în jurul fanilor înfriguraţi. Un lucru este totuşi cert. După exodul masiv de oameni de la Infinity Ward, Activision a decis ca developeri să fie oamenii de la Treyarch, un studio achiziţionat de Activision în 2001, studio care are la activ portarea Modern Warfare pe Wii şi producţia Call of Duty 3 & Call of Duty: World at War.

Decizia Activision de a lăsa soarta unei francize atât de mari pe mâinile unor oameni care au în portofoliu jocuri ca Spider-Man şi Tony Hawk: Pro Skater e discutabilă, mai ales după revoltele comunităţii care este încă nemulţumită de cum au decurs lucrurile în cazul Modern Warfare II.

Mai jos aveţi trailerul care confirmă următorul joc din serie precum şi câteva indicii despre cine va fi personajul negativ. Jocul are ca dată de lansare 9 Noiembrie 2010.

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.